Titokban kelt egybe Szőke Zoltán és a kedvese

házasság Szőke Zoltán szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges esküvőnek lehetett szemtanúja az a kevéske ember, aki tudott Szőke Zoltán esküvőjéről, a sztár ugyanis teljes titokban vette feleségül a szerelmét, Annamáriát. 

Annamária és Zoltán nem mostanában ismerkedtek meg, hiszen már a gimnáziumban is osztálytársak voltak. Első perctől kezdve különös kötődést éreztek, de a sors mégis elsodorta őket egymástól.

Gyönyörű helyen kelt egybe szerelmével Szőke Zoltán Forrás: ricsovary.hu

Most azonban, 23 évvel később a szerelem utat tört magának, és ennek köszönhetően Zoliék a legnagyobb titoktartás mellett egybekeltek. A szertartás teljesen eltérő volt az átlagos, megszokott esküvőktől:

Nem volt méregdrága dekoráció, óriási násznép, hófehér ruha, limuzin és fotósok sem, helyette Annamária és Zoltán egy különleges erdei helyszínen mondta ki a boldogító igent. Azért választották a spirituális szertartást, hogy ne állítsanak fel maguknak rossz karmát egy fogadalommal. Helyette inkább a szeretet hullámait igyekszenek egymásra sugározni.

A maréknyi násznép a legközelebbi hozzátartozókból állt Forrás: ricsovary.hu

A maréknyi násznép pedig a legközelebbi hozzátartozókból állt, akik tényleges őszinteséggel kívántak nekik örökké tartó boldogságot - írta meg a Bors.

Kórházból posztolt Mérai Katalin, a Barátok közt sztárja

A sorozatban Berényi Julit alakító színésznőtől megszokhattuk, hogy nem kendőzi el a valóságot. Megmutatja magát smink nélkül, főzés közben vagy éppen vicces helyzetekben is. Ezúttal azonban nem a fent említett jelenetek közül láthattuk egyet: Kata kórházból posztolt, infúzióval a karjában: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.