Bebe: "Nem sajnálom magam, már nem szenvedek"

Bebe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bebe nemrég egyedülálló lett. A énekest a Life.hu egy koktélpartin kapta mikrofonvégre, ahol Bebe őszintén mesélt az egyedüllétről, arról, hogy női rajongóinak van-e már esélyük ismerkedésre, valamint azt is megtudhattuk, hogyan vészeli át az énekes az egyedüllétet.

Szitokáradat zúdult Koroknyai Virágrahttp://www.life.hu/sztarok/20170623-koroknyai-viragra-magyarorszag-szepe-kinaban-szeretne-bizonyitani.htmlVasárnap este kiderült, 2017-ben Koroknyai Virág nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt, ő képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. A zsűri döntése azonban nem mindenkinek tetszik, sokan úgy vélik, másnak kellett volna győznie. Szülei aggódnak lányukért, féltik, nehogy a lelkére vegye a negatív kommenteket. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoElhunyt a Hip-Hop Boyz zenekar egyik táncosa, Szomorú Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20170616-elhunyt-a-hip-hop-boyz-zenekar-egyik-tancosa-szomoru-csaba.htmlCsaba csütörtökön hunyt el, elsőként testvére osztotta meg a szomorú hírt. TV + Sztárok--Andy Vajna bukott a Rambón? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170614-andy-vajna-bukott-a-rambon.htmlA világszerte elismert producer sokat kaszált a Rambo-filmeken, most viszont fordult a kocka. Egy Pest megyei játékos éppen a mozi alapján létrehozott nyerőgépen kaszált 11 milliót Andy Vajna online kaszinójában. TV + Sztárok--Hajdú Péter a magánéletéről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-hajdu-peter-a-maganeleterol-beszelt-a-potyautasban.htmlHajdú Péter a magánéletéről beszélt Garami Gábornak a PotyaUtas legújabb részében. Hozzátette, nem a válása a kedvenc témája, hiszen úgyis ezzel van tele a média. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMádai Vivien arról beszél, hogyan rúgta ki az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-madai-vivien-arrol-beszel-hogyan-rugta-ki-az-rtl-klub.htmlA műsorvezető a Micsoda nők!-ben beszélt arról, hogy anno, amikor még a ValóVilág délutáni kísérőműsorát, a Neked Valót vezette, hogyan bocsátották el. TV + Sztárok-- Damu Roland megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20170614-ez-a-lany-damu-roland-uj-szerelme.htmlA színész vidáman mesélt megismerkedésük történetéről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.