Dobó Kata Kamarás Iván A miniszter félrelép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata, aki mostanában leginkább Zsidró Tamással való kapcsolatáról beszél, legutóbb pedig smink nélküli fotót posztolt, ezúttal egy másik férfivel szelfizett. És nem is akárkivel...

"Hamarosan újra együtt dolgozunk! Pont 20 éve ezekben a hónapokban forgattuk első közös filmünket a Miniszter félrelép-et. #nemváltoztunksemmitse @kamaras.ivan #jokisnyarlesz #actorslife" - írta ki Instagram-oldalára a nemrég szőke hajjal fotózkodó Dobó Kata, majd pedig közzétette az alábbi képet:

A rajongók persze nagyon örültek a hírnek:

"Sok sikert hozzá"

"Szuper film nagyon szeretem, nah meg egy ilyet ;) :D"

"Imádtam azt a filmet, kívánok újra sok sikert együtt!!!:)"

"Újra együtt forgattok! Szupi! Mind kettőtöket kedvelem! Várjuk akkor ! :)" - írták a kép alá.

Kapcsolatukról mesélt Kata és Tamás

Korábban kapcsolatukról is mesélt Dobó Kata és Zsidró Tamás. Azt állítják, tökéletesen kiegészítik egymást. Hogy miként vallottak érzéseikről, ide kattintva kiderül.
Osvárt Andi: "Elég volt Amerikából"http://www.life.hu/sztarok/20170622-osvart-andrea-nem-vagyik-amerikaba.htmlOsvárt Andi megjárta Amerikát, de nem kell már neki. Jelenleg Olaszországban és Magyarországon dolgozik, de mint mondta, szerinte az olaszoknál népszerűbb. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoLajcsi reagált a vádakra: "Nincs miért magyarázkodnom"http://www.life.hu/sztarok/20170622-lajcsi-reagalt-a-vadakra.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a Pest Megyei Főügyészség szerint Lajcsi 25 éven keresztül lopta az áramot, a gázt és a vizet. Végre megszólalt a zenész is.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGregor Bernadett édesanyja haláláról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170623-gregor-bernadett-edesanyja-halalarol-beszelt.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el Gregor Bernadett édesanyja 20 évvel ezelőtt. A színésznő őszintén beszélt arról az időszakról, ami még most is éppen úgy fáj neki. Sokáig nem tudta feldolgozni anyja halálát. TV + SztárokOrigoKaty Perrynek több, mint 100 millió követője vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170623-twitter-rekordot-dontott-katy-perry.htmlA híres énekesnő az első a Twitter történetében, aki elérte a 100 milliós követőszámot. Nem semmi! TV + Sztárok--Amanda Lear a 77 éves énekesnő, aki huszonéves férfiakkal járhttp://www.life.hu/sztarok/20170623-amanda-lear-a-77-eves-enekesno-huszonevesekkel-jar.htmlAmanda Lear 77 éves létére egyáltalán nem tervez megöregedni sőt, fiatalabbnál fiatalabb fiúkkal jön össze. Az énekesnőt egyáltalán nem érdekli mások véleménye, ő ugyanis élvezni akarja az életet! TV + Sztárok--Hernádi Judit egykori kedvesével dolgozik egy darabbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170623-egyutt-dolgozik-hernadi-judit-es-gorog-laszlo.htmlA sors útjai kifürkészhetetlenek: Hernádi Judit egy darabban játszik egykori szerelmével, akivel 12 évig alkottak egy párt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.