Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs könnyű helyzetben Nádai Anikó, exe ugyanis őrülten szerelmes új párjába, Szorcsik H. Viktóriába. A műsorvezető azonban nem csügged, új műsorára koncentrál, jelenleg pedig jól megéremelt pihenését tölti Horvátországban.

A szomszédos Horvátországból csekkolt be a minap az RTL Klub csábos műsorvezetője, aki rajongói legnagyobb örömére egy bikinis fotót is közzétett közösségi oldalán:

⛱☀️#krka #holiday #day3 #ilovecroatia ☺️❤️

Nádai Anikó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Szerencsére Anikó nem csak egy, hanem több fotót is posztolt csodás nyaralásáról:

V A K Á C I Ó ☀️ #holiday

Nádai Anikó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

☀️ #holiday #relax #croatia #vodice

Nádai Anikó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés,

Hatalmasat nőtt Nádai Anikó kisfia

Mintha még csak most született volna meg, és máris igazi nagyfiú Nádai Anikó gyermeke. A legfrissebb fotót itt nézheted meg Patrikról.
Nádai Anikó exe őrülten szerelmes új párjába, Szorcsik H. Viktóriábahttp://www.life.hu/sztarok/20170615-nadai-aniko-exe-orulten-szerelmes-uj-parjaba.htmlNádai Anikó exére egy hónappal a szakítás után talált rá a szerelem. Szorcsik H. Viktóriával rögtön fel is vállalták kapcsolatukat, most először pedig beszélnek is megismerkedésükről. „Elemi erővel vonzódtunk egymáshoz” - mondta Viki. TV + SztárokOrigoNádai Anikó is bikiniben szelfizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170604-nadai-aniko-bikiniben.htmlHatalmas a verseny a magyar celebnők között, sorra érkeznek a szexisebbnél szexisebb fürdőruhás fotók. Most pedig Nádai Anikó is csatlakozott a klubhoz. TV + Sztárok--A forgatások alatt Nádai Anikó exe vigyáz a kisfiukrahttp://www.life.hu/sztarok/20170530-a-forgatasok-alatt-nadai-aniko-volt-parja-vigyaz-a-kisfiukra.htmlNádai Anikó új műsort kapott, az RTL új csatornáján. A műsorvezető ezúttal egy a Mónika Show-hoz hasonló beszélgetős műsort vezet majd, aminek a forgatása már javában zajlik. EZ bizony sok elfoglaltságot jelent: elárulta, ki vigyáz ilyenkor a kisfiára. TV + Sztárok--Az RTL Klub új csatornáján indul Nádai Anikó új műsora, az Anikó #Showhttp://www.life.hu/sztarok/20170529-rtl-klub-uj-csatornajan-indul-nadai-aniko-uj-musora.htmlÚj csatornát indít a RTL Klub, méghozzá RTL Gold néven. Itt kap lehetőséget Nádai Anikó is, aki a Mónika Show-hoz hasonló beszélgetős műsort fog vezetni, az Anikó #Show-t. TV + Sztárok--Erdélyi Mónika szerint Nádai Anikónak nagyon nehéz lesz a kibeszélőshowhttp://www.life.hu/sztarok/20170518-erdelyi-monika-szerint-nadai-anikonak-nehez-lesz-a-kibeszeloshow.htmlAz RTL Klub feléleszti a Mónika show-t, csak nem Mónikával. A műsorvezető Nádai Anikó lesz, a műsor korábbi háziasszonya el is mondta a véleményét a csatorna választásáról. Szerinte nagyon nehéz dolga lesz Anikónak. TV + Sztárok--Új szerelméről mesélt Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20170512-nadai-aniko-uj-szerelmerol-meselt.htmlNádai Anikó tavaly év végén szakított gyermeke apjával, de szerencsére gyorsan rátalált a szerelem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.