Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán látjuk Tatár Csilla férjét, Balázst. Az MTVA műsorvezetője, most egy nagyon édes fotót mutatott a fiáról és a férjéről.

Nem akárhol vészelte át a hőséget Tatár Csilla és családja szombaton. A csinos és rutinos műsorvezető egy erdőben kirándult a szeretteivel. A fák árnyékában pedig még futottak is a férjével, miközben fiukat a babakocsiban tolták.

Tatár Csilla lapos hasat és formás combokat villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170624-tatar-csilla-lapos-hasat-villantott.htmlTatár Csilla elárulta magát a Magyarország szépe előtthttp://www.life.hu/sztarok/20170618-magyarorszag-szepe-tatar-csilla.htmlTatár Csilla bikiniben fotózta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20170604-tatar-csilla-bikiniben.htmlFejős Éva és Tatár Csilla az anyaságról vallottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-fejos-eva-es-tatar-csilla-az-anyasagrol-beszeltek.htmlTatár Csilla először jelent meg férjével, Balázzsalhttp://www.life.hu/sztarok/20170316-tatar-csilla-eloszor-jelent-meg-ferjevel.htmlTatár Csilla arról beszélt, Hadas Kriszta szigorú főnök volthttp://www.life.hu/sztarok/20170216-tatar-csilla-arrol-beszelt-hadas-kriszta-szigoru-fonok-volt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.