Meghan Markle leánykérés Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi titok került napvilágra Harry tervei közül: bizonyos hírek szerint Diana ékszerével szeretné megkérni Meghan Markle kezét. 

Meghan és Harry tavaly májusban ismerkedtek meg, és ősszel vállalták fel szerelmüket a nyilvánosság előtt. Eleinte mindenki szkeptikusan állt a fiatalok románcához, de később szerencsére már a királyi család is befogadta a csinos színésznőt.

Harry herceg nem akármivel fogja megkérni szerelme kezét Forrás: Northfoto

Harry pedig már az eljegyzést tervezgeti, hiszen köztudottan szeretne már megállapodni, családot alapítani. De édesanyja gyűrűjével már nem teheti meg a leánykérést, ugyanis az Katalin ujjára került, mikor Vilmos eljegyezte.

Harry ezért úgy döntött, hogy édesanyja egy másik ékszerét fogja átalakíttatni gyűrűvé. Természetesen ez hatalmas munka lesz egy ékszerésznek, aki nagyjából 100 ezer fontba, vagyis durván 34 millió forintba fog kerülni - írta meg a DailyStar.

Talán mégis létrejön Berkiék álomesküvője? Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170626-berkiek-nem-mondtak-le-az-eskuvore-kiberelt-helyszint.htmlMár kétszer is meghiúsult Berkiék esküvője, mindkét alkalommal Pamela dobta be törölközőt. Ezúttal elhittük, hogy tényleg egybekelnek, ám a közösségi oldalaikon közzétett poszt szerint ismét lefújták a lagzit. Vagy mégsem? TV + SztárokOrigoHarry herceg a hadseregbe menekült a családja elől http://www.life.hu/sztarok/20170626-a-hadseregbe-menekult-a-csaladja-elol-harry-herceg.htmlHarry herceg egy interjúban érdekes dolgokat mesélt a múltjáról. Bevallotta, hogy maga mögött akarta hagyni az egész királyi családot. TV + Sztárok--Patrick Duffy házassága romokban hever http://www.life.hu/sztarok/20170626-romokban-hever-patrick-duffy-hazassaga.htmlBizonyos információk szerint a Dallas Bobbyja bizony bajban van, ami a házasságát illeti. De vajon miért gondolják ezt? TV + SztárokOrigoPuskás Peti így képzeli a lánykérést- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-puskas-peti-a-lanykeresrol-video.htmlPuskás Peti és kedvese, Angéla hosszú évek óta egy párt alkotnak. Kapcsolatuk kiállta az idők próbáját, így az X- Faktor mentora lassan elérkezettnek látja az időt a házassághoz. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó koncertjeit volt férje, Kicska László szervezihttp://www.life.hu/sztarok/20170626-keresztes-ildiko-koncertjeit-volt-ferje-szervezi.htmlKeresztes Ildikó és Kicska László már jó pár éve nincsenek együtt, most mégis kapcsolatba kerültek. A gitáros és az énekesnő nem hagyta teljesen elfeledni az együtt töltött éveket. TV + SztárokOrigoPintér Tibort félmeztelenül fotózták a lovonhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-pinter-tibort-felmeztelenul-fotoztak.htmlPintér Tibort érdekes szituációban kapták lencsevégre a hétvégén. Valószínűleg a sztár sem örül neki, hogy így örökítették meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.