vizsgálat pénz Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter pénzügyeit vizsgálja az adóhatóság, állítólag még egy osztrák bankban is vizsgálódnak. A tévés szerint csak egy adóellenőrzés zajlik egy volt cégénél, teljesen normális eljárás keretében.

Hajdú Péter pénzügyeit vizsgálja az adóhatóság, különösen egyik volt cégének, a Frizbi Entertainment Kft.-nek a pénzmozgásaira kíváncsiak. Állítólag Hajdú Péter 2014-2015-ös évi szerződéseit is górcső alá vették. A Bors szerint ugyanis a cég 2014-ben a nettó 1 milliárd 6 millió forintos árbevétel után 17 millió 932 ezer forint maradt adózás után, 2015-ben pedig 1,8 milliárdos nettó bevételből sem sokkal több. Abban a két évben a költségek 800-900 millió forintra rúgtak, így Hajdú Péter nagyjából 1 százalékos haszonnal dolgozott.

Vizsgálódnak Hajdú Péter pénzügyeiről Fotó: Mudra László /Origo

A Frizbi Entertainment Kft. már nincs Hajdú Péter tulajdonában, a tévésnek nincsen tudomása arról, hogy nyomoznak ellene.

Nem tudok arról, hogy bármilyen nyomozás folyna ellenem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.