Király Viktor és Nagy Réka között újra lángra lobbant a szerelem?

Forrás: Király Viktor / Facebook -
Nagy Réka Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és Nagy Réka kapcsolata néhány hónap együttlét után véget ért, de most úgy tűnik, hogy talán újra lángra lobbant az énekes! A rajongók legalábbis ezt találgatják egy érdekes fotó miatt...

Király Viktor és Nagy Réka szerelme néhány hónapig tartott, de a pár akkor sem nyilatkozott szívesen a kapcsolatukról. Mindössze néhány szóban beszéltek egymásról, majd hirtelen kiderült, hogy vége lett a nagy szerelemnek. A rajongók sajnálták is, hogy az összeillő páros külön utakon folytatja életét, de most egy érdekes fotó miatt elkezdtek reménykedni:

talán újra összejöhet a pár!

Király Viktor még érez valamit Nagy Réka iránt? Forrás: Király Viktor / Facebook

Király Viktor ugyanis Rékáról posztolt képet az egyik közösségi oldalára, a fotót pedig tele rakta lángokkal. Vajon ez azt jelenti, hogy az énekes érzési újra lángra lobbantak a csinos tévés iránt? Ezt találgatják az énekes rajongói!

Ezt a képet posztolta Király Viktor Forrás: TV2
Király Viktor beleszeretett Demjén Ferenc zenéjébehttp://www.life.hu/sztarok/20170626-kiraly-viktor-beleszeretett-demjen-zenejebe.htmlKirály Viktor gyerekkora óta ismeri Demjén Ferencet, de akkor még csak családi barátként tartotta számon. Később, mikor rájött, hogy mit is csinál Rózsi, rögtön beleszeretett. TV + SztárokOrigoPuskás Peti így képzeli a lánykérést- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-puskas-peti-a-lanykeresrol-video.htmlPuskás Peti és kedvese, Angéla hosszú évek óta egy párt alkotnak. Kapcsolatuk kiállta az idők próbáját, így az X- Faktor mentora lassan elérkezettnek látja az időt a házassághoz. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó koncertjeit volt férje, Kicska László szervezihttp://www.life.hu/sztarok/20170626-keresztes-ildiko-koncertjeit-volt-ferje-szervezi.htmlKeresztes Ildikó és Kicska László már jó pár éve nincsenek együtt, most mégis kapcsolatba kerültek. A gitáros és az énekesnő nem hagyta teljesen elfeledni az együtt töltött éveket. TV + SztárokOrigoPintér Tibort félmeztelenül fotózták a lovonhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-pinter-tibort-felmeztelenul-fotoztak.htmlPintér Tibort érdekes szituációban kapták lencsevégre a hétvégén. Valószínűleg a sztár sem örül neki, hogy így örökítették meg. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor az ATV-n lesz műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-bochkor-gabor-az-atv-n-lesz-musorvezeto.htmlBochkor Gábor újra a tévé képernyőjén fog feltűnni: a rádiós egy beszélgetős műsorral tér vissza!TV + SztárokOrigoA Viszkis rabló, vagyis Ambrus Attila attól félt, újra rabolni foghttp://www.life.hu/sztarok/20170626-ambrus-attila-attol-felt-ujra-rabolni-fog.htmlAmbrus Attila ma csendes környezteben, nyugodtan éldegél fazekasként, de korábban bizony megcsapta a bűn szele: nagyon félt, hogy visszaesik! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.