Patrick Duffy házassága romokban hever

Forrás: TNT -
házasság válás színész Patrick Duffy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyos információk szerint a Dallas Bobbyja bizony bajban van, ami a házasságát illeti. De vajon miért gondolják ezt? 

Sokan úgy vélik, hogy zátonyra futott a híres színész házassága, ezt pedig arra alapozzák, hogy a kedvesét, Carlynt sosem látni a nyilvánosság előtt. Ráadásul Patrick is folyamatosan nyúzott, levert és fáradt, ebből pedig arra következtettek, hogy valami nincs rendben köztük.

Patrick Duffy házassága bizonyos hírek szerint romokban hever Forrás: TNT

Más vélemények szerint azonban a feleség egészsége megromlott, ezért kerüli a nyilvános megjelenést, a híres férj pedig sokat aggódik a párja miatt, ezért tűnik nyúzottnak és kedvetlennek. A 68 éves sztárt persze többen is megkérdezték már a helyzettel kapcsolatban, de nagyon szűkszavúan és lezáróan nyilatkozott:

"Vannak problémáink, de az okát nem szeretném a nyilvánosság elé tárni" - írta meg a Bors.

Minden idők legjobb szelfije: Bobby és Samantha újra együtt

A Dallas minden idők egyik kedvenc sorozata, ezzel sokan még az Y-generáció tagjai közül is egyetértenek. A világ Bobby Ewingja, a 68 éves Patrick Duffy és Linda Gray, azaz Samantha összeállt egy közös szelfire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.