Meghalt Nagy György

Fotó: Monos Gábor/archivum.mediaklikk.hu -
Nagy György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Nagy György. Az ismert televíziós halálhírt lánya, Székely Katalin közölte az egyik közösségi portálon.

Nagy György nevéhez olyan műsorok fűzödnek, mint az Ablak, a Főtér, vagy a Hol-mi? A legendás tévést négy évvel ezelőtt gyomorrákkal műtötték. Kivették gyomrának jó részét, majd kemoterápiával kezelték. Idén februárban 45 év munkaviszony után közös megegyezéssel távozott a köztévétől, és nyugdíjba ment.

Elhunyt Nagy György, az MTVA egykori műsorvezetője Fotó: Monos Gábor/archivum.mediaklikk.hu

Meghalt Garas Klárahttp://www.origo.hu/kultura/20170627-meghalt-garas-klara-a-szepmuveszeti-muzeum-volt-foigazgatoja.htmlMeghalt Alain Senderens, neves francia séfhttp://www.life.hu/news/20170627-meghalt-alain-senderens-francia-sef.htmlMeghalt a férfi, akit összevert a Happy Gang énekese, Vitaminhttp://www.life.hu/drlife/20170627-meghalt-a-ferfi-akit-osszevert-a-happy-gang-enekese.htmlMeghalt Dévény Anna gyógytornászhttp://www.life.hu/news/20170626-elhunyt-deveny-anna-gyogytornasz.htmlBüntetésből kocsiba zárta gyerekeit, meghaltak a hőségbenhttp://www.origo.hu/nagyvilag/20170625-autoba-zarta-a-gyerekeit-mindketten-meghaltak.htmlGyász: Meghalt a Tortakirály, Buddy Valastro édesanyjahttp://www.life.hu/drlife/20170625-tortakiraly-buddy-valastro-gyaszol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.