Pártos Csilla nem akar kiköltözni a volt anyósa, Pécsi Ildikó házából

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla és volt anyósa, Pécsi Ildikó között évek óta folyik a harc, főleg a vagyonmegosztásról. Az elsőfokú ítélet szerint Csillának és fiának ki kellene költöznie a művésznő villájából, de fellebeztek. Nem hagyják annyiban.

Pártos Csilla nem nyugszik bele az elsőfokú ítéletbe, miszerint ki kellene költöznie a volt anyósa, Pécsi Ildikó lakásából. A művésznő és volt menye között évek óta folyik a harc, elsősorban a vagyonmegosztásról. Pártos Csilla már évekkel ezelőtt elvált Szűcs Csabától, de a közös ügyeiket még mindig nem tudták lezárni.

A jógaoktató ugyanis még mindig abban a villában él, ami eredetileg volt férje tuladjona volt, de a válás után egy ajándékozási szerződéssel Pécsi Ildikó nevére került,

aki nem szeretné, hogy Csilla és unokája ott lakjanak. Az elsőfokú ítélet szerint augusztusban ki is kellene költözniük, de ezt nem fogadták el Csilláék.

Pártos Csilla nem akar kiköltözni Fotó: Zih Zsolt/MTVA

A másodfokú ítéletre nem kell várni, mivel mi azt a szerződést támadjuk meg, amely alapján Csaba nevéről az édesanyja nevére került az ingatlan.

Borsnak

Pécsi Ildikó börtönbe is kerülhet, ha nem fizet Pártos Csillának

Évek óta húzódik Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye, és nem is fog egyhamar lezárulni. Pártos Csilla továbbra is a rokontartásért küzd, és ha a bíróság jogerősen helybenhagyja keresetét, Pécsi Ildikónak fizetnie kell, különben börtönbe is kerülhet. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.