Lópici Gáspárt, vagyis Szilágyi Istvánt megvédik fiától a szomszédai

Forrás: Youtube/GyorPluszTV -
szilágyi istván Lópici Gáspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megverte a fia Lópici Gáspárt, annyira, hogy a bordája is eltört. Pétert elvitték a rendőrök, de hamarosan kiengedik, amit a szomszédok egyáltalán nem várnak.

Lópici Gáspárt megverte a fia, ami nem az első eset volt. A színész kórházba is került, több bordája elört, Pétert pedig a súlyos testi sértés miatt elvitték a rendőrök. A 30 napos elzárásnak azonban hamarosan vége, Lópici Gáspár pedig alig várja, hogy fia újra hazatérjen. A szomszédok azonban nem örülnek, figyelni fognak Péter minden rezdülésére.

Szilágy István alig várja, hogy fia hazatérjen Forrás: Youtube/GyorPluszTV

ha visszamerészkedik, akkor húzza meg magát, mert sokan fogjuk figyelni

Ripostnak„Nem kell engem és a fiamat figyelni! Nem kell engem megvédeni tőle. Nem fog már bántani... Most kaptam tőle egy levelet, amiben tulajdonképpen bocsánatot kér a maga módján. Remélem a jövő héten hazajöhet"

Egy nap kétszer rabolták ki Gönczi Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20170627-egy-nap-ketszer-kiraboltak-gonczi-gabort.htmlGönczi Gábor kezdő riporterként rengeteget utazott, és a jó élmények mellett bizony összeszedett pár negatív tapasztalatot is. Egy nap kétszer is kirabolták. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSokat költ az ATV Bochkor Gáborrahttp://www.life.hu/sztarok/20170627-sokat-kolt-az-atv-bochkorra.htmlBochkor Gábor újra képernyőre kerül, méghozzá az ATV-n. Hajdú Péter gyártja majd az új műsorát, ami sokba kerül a csatornának! TV + SztárokOrigoBotrányos életrajzi könyve lesz Kamillának: ebből minden kiderül Dianárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170627-botranyos-eletrajzi-konyve-lesz-kamillanak.htmlKamilla hamarosan megjelenő életrajzi könyvében botrányos dolgok vannak Dianáról: azt állítják, hogy a hercegnő féltékenységében tombolt, rugdosta a bútorokat órákon át, és fenyegető telefonhívásokat is indított Kamillának az éjszaka közepén. "Küldtem valakit, hogy megöljön" - ezzel hívta fel Károly szeretőjét a hercegnő. TV + Sztárok--Megyeri Csilla, a rusnyázós nő popsinagykövet akar lenni- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170627-megyeri-csilla-durva-dologra-keszul-video.htmlA rusnyázós műsorvezető, Megyeri Csilla nagyon belejött a celebkedésbe. Ezúttal pedig nagy fába vágta a fejszéjét: popsi nagykövet akar lenni....Szavak nincsenek erre. TV + Sztárok--Nővel keveredett dulakodásba Dudás Miklós, világbajnok kajakoshttp://www.life.hu/sztarok/20170627-dudas-miklos-dulakodas-verekedes.htmlBalhéba keveredett Dudás Miklós, világbajnok kajakos. Szombat hajnalban a XIII. kerületi rendőrkapitányságon kötött ki. TV + Sztárok--Unokájáról beszélt Trokán Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170627-trokan-peter-unokaja.htmlVasárnap hozta világra gyermekét Trokán Anna színésznő. A büszke nagypapa mesélt az unokájáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.