39 éves lett Rubint Réka: Boldog születésnapot

Forrás: Instagram/Rubint Réka -
Rubint Réka születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország fitneszladyje betöltötte a 39. életévét, amiről sem a rajongói, sem pedig a férje nem feledkezett meg. Norbi megható képekkel köszöntötte szerelmét!

Rubint Réka betöltötte a 39. életévét, amit biztosan hatalmas bulival fog megünnepelni. A háromgyermekes édesanya rajongói sem felejtkeztek meg a jeles napról, de persze a férje is felköszöntötte a fitneszladyt. Norbi több megható fotót tett közzé közös életük pillanatairól, ezekkel kívánt Rékának boldog születésnapot!

Rubint Réka 39 éves lett Forrás: Instagram/Rubint Réka

Úgy tűnik, Réka már tartott egy szolid fürdőruhás partyt családja társaságában, ahol édesanyja is jelen volt, de biztosan lesz még ennél nagyobb buli is. Talán még Norbi is meglepi majd valamilyen romantikus ajándékkal, amiről valószínűleg fogunk látni majd fotót a közösségi oldalán! Addig is boldog születésnapot Rékának, aki legalább 10 évet letagadhatna!

Schobert Norbi újabb gyereket szeretne: kislánnyal bővítené családját

Még mindig tart a szerelem Réka és Schobert Norbi között, három gyermek és 15 év után is. Ráadásul Norbi szeretne még egy csemetét, méghozzá egy kislányt. Olvasd el erről a life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.