Ennek köszönheti a csodálatos életét Bódi Sylvi

Forrás: Viasat3 -
modell szponzor Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi azt az életet élte, amit a legtöbb befutott modell. Aztán egyszer elhatározta, hogy változtat ezen: azóta már másból finanszírozza a mindennapjait. 

Bódi Sylvi már egy ideje Balin tölti a mindennapjait, és már csak igen ritkán jár haza. Kiderült, hogy több dolog is közrejátszott az életmódváltásban. Szilvi elmesélte, hogy a sztárok mesterkélt világát egy darabig élvezi az ember lánya, de később már más értékekre, valódi dolgokra vágyik:

"Ez egy nagyon felszínes világ, ahol a külcsín a lényeg, hogy ki milyen márkájú ruhában, cipőben jelenik meg. A magánéletem foglalkoztatta az embereket, a szakításaim és hogy kivel járok éppen együtt. De igazából én mindig ugyanaz a debreceni lány voltam, akit egy idő után feszélyezett ez a világ. Aztán tíz éve lett egy komoly betegségem, akkor döntöttem el, hogy változtatok az életem. Onnantól kezdve már nem akartam többé a „cicababák" életet élni" - mondta őszintén a szexi sztár.

Bódi Sylvi őszintén mesélt a fóbiájáról Forrás: Viasat3

Sylvi azt is elárulta, hogy több fóbiával is küzdött, többek között rettegett a fulladástól, ezért is választotta a szörfözést, és Bali szigetét:

"Valamiért nagyon rettegtem a fulladástól. Ekkor döntöttem a szörfözés mellett, mert ott tudtam csak igazán szembenézni ezzel a félelmemmel. Háromszor egészen közel kerültem a fulladáshoz. Kimentettek, nem adtam fel, csináltam tovább. Sok kihívással jár a hullámlovaglás, de az évek alatt belejöttem, és most már ez a szenvedélyem. Igazából ez hozta meg a nagy változást az életemben"

A szépség mindennapi megélhetése is már szorosan összefügg ezzel a sporttal. Jó érzés lehet abból élni, ami egyben a hobbija és a szerelme is:

„Több szörfös márka is szponzorál. Rendszeresen végzek promóciós tevékenységet szörfös szállodák részére, s amikor ők hívnak, ők állják a repülőjegyet, a szállást, az étkezésemet. De ha magánemberként megyek, akkor nem luxushotelben lakom, hanem sokszor kempingezek, amit egyébként imádok" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.