Gáspár Evelin bevallotta, hogy ők egy nagydarab, béna család - Videó!

Forrás: Facebook/Fem3Café -
család Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin az Ezek megőrültek!-ben szerepelt, ott mutatta meg egészen új oldalát.

Győző lánya nem vette olyan könnyen az akadályokat, legkevésbé sikeres az emberi teke elnevezésű játékban volt. A feladat lényege, hogy vizesen, hasalva csússzon végig a pályán, egészen a nagy tekebábukik, hogy minél többet felborítson.

Gáspár Evelin szerint ők nagydarab család Forrás: Facebook/Fem3Café

Evelinnek azonban ez nem sikerült, a pálya feléig sem jutott el, így aztán egyetlen bábut sem tudott felborítani. Csapatának ezzel nulla pontot szerzett, de meg tudta magyarázni bukását.

Nem fogom azt mondani, hogy ügyesek vagyunk, utálunk futni, nem is tudunk futni, meg ráadásul nagydarabok is vagyunk"

hiszen rengeteget fogyott az elmúlt időszakban

Viczián Viktória megpróbált énekelni, de nem sikerült: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170628--viczian-viktoria-nagyon-hamisan-enekel.htmlA szexi szépség annyira kitaposott útnak érzi már a modellkedés világát, hogy úgy döntött, kipróbálja magát énekesnőként. Legalább a szüleit megkérdezhette volna, mielőtt feltöltötte ezt a videót... TV + Sztárok--Sári Évi megtalálta az igaz szerelmet http://www.life.hu/sztarok/20170628-szerelmerol-meselt-sari-evi.htmlMég csak pár hónapja alkot egy párt Sári Évi és a kedvese, Zoltán, de úgy érzik, ez a szerelem életük végéig fog tartani. TV + Sztárok--Szandi bevallotta, hogy monokinizett - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170628-szandi-bevallotta-hogy-monokinizett.htmlA háromgyermekes énekesnő olyan dolgot vallott be, amit senki nem gondolt volna róla: mondokinizett! TV + Sztárok--Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs összejöttek?http://www.life.hu/sztarok/20170628-palvin-barbi-es-dzsudzsak-kozott-van-valami.htmlA Petőfi Zenei Díjátadón Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs nagyon összemelegedtek, szinte el sem mozdultak egymás mellől. Ez vajon azt jelenti, hogy új álompárt köszönthetünk? TV + Sztárok--Liptai Claudia miniruhában élvezi az életet - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170628-liptai-claudia-miniruhaban-elvezi-az-eletet.htmlLiptai Claudia mindennap közzétesz egy fotót, vagy rövid videót magáról, ám a legutóbbi nem minden rajongója tetszését nyerte el. Megoszlanak a vélemények! TV + SztárokOrigoKlapka György örökösei végre megegyeztek egymással http://www.life.hu/sztarok/20170627-megegyeztek-egymassal-klapka-gyorgy-orokosei.htmlKlapka György halála mindenkit megrázott, és ha ez nem lett volna elég, még a hagyaték körül is veszekedések alakultak ki a családon belül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.