Liptai Claudia miniruhában élvezi az életet - Videó!

Forrás: Liptai Claudia / Facebook -
Mini videó Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia mindennap közzétesz egy fotót, vagy rövid videót magáról, ám a legutóbbi nem minden rajongója tetszését nyerte el. Megoszlanak a vélemények!

Liptai Claudia immár kétgyermekes anyaként kizárólag a közösségi oldalán keresztül tartja a kapcsolatot rajongóival, a tévék képernyőjén még egy jó darabig biztosan nem láthatjuk, hiszen Marci születésekor kijelentette, minden pillanatát ki akarja élvezni az anyaságnak. Addig is maradnak a fotók, és a videók, amivel Claudia bőven elárasztja követőit. Általában nagy tetszésnek örvendenek a felvételei, de a legutóbbi megosztotta rajongói véleményét.

Liptai Claudia a kisfiával Forrás: Liptai Claudia / Facebook
Szinetár Dóra gyönyörű kismama: friss képet posztolt a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170627-szinetar-dora-gyonyoru-kismama.htmlSzinetár Dóra harmadik gyermekével várandós 40 évesen. A színésznő remekül viseli a terhességet, csak úgy sugárzik a boldogságtól. Ez a friss fotóján is látszik! TV + SztárokOrigoKozso tönkrement az áramlopási vád miatt: kórházba szállítottákhttp://www.life.hu/sztarok/20170627-kozso-tonkrement-az-aramlopasi-vad-miatt.htmlKozsót áramlopással gyanúsítják, állítólag volt teaházában babrálta meg a műszereket. A vád miatt nincs egyetlen nyugodt perce sem a zenésznek, nemrég az idegeskedés miatt kórházba szállították: szétrobbant az agya. TV + Sztárok--Klapka György örökösei végre megegyeztek egymással http://www.life.hu/sztarok/20170627-megegyeztek-egymassal-klapka-gyorgy-orokosei.htmlKlapka György halála mindenkit megrázott, és ha ez nem lett volna elég, még a hagyaték körül is veszekedések alakultak ki a családon belül. TV + Sztárok--Szandiék nyaralása autóbaleset miatt majdnem meghiúsulthttp://www.life.hu/sztarok/20170627-autobalesetukrol-meselt-szandi.htmlA híres énekesnő egy beszélgetős műsorban vendégeskedett, ahol többek között az autóbalesetükről is mesélt. TV + Sztárok--Egyre több dolog derül ki Johnny Deppről http://www.life.hu/sztarok/20170627-johhny-depp-korul-egyre-tobb-a-botrany.htmlJohnny Depp körül egyre több a botrány, de azt pontosan még nem tudni, hogy mi igaz ezekből és mi nem. TV + Sztárok--Pártos Csilla nem akar kiköltözni a volt anyósa, Pécsi Ildikó házábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170627-partos-csilla-nem-akar-kikoltozni-a-volt-anyosa-hazabol.htmlPártos Csilla és volt anyósa, Pécsi Ildikó között évek óta folyik a harc, főleg a vagyonmegosztásról. Az elsőfokú ítélet szerint Csillának és fiának ki kellene költöznie a művésznő villájából, de fellebeztek. Nem hagyják annyiban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.