VOLT Fesztivál 2017 Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka is ellátogatott Sopronba, a Voltra, hogy többek közt a Linkin Parkot megnézze. Mint mondta, ha nem a VIP-ben van, szétszedik a rajongók, így csellel takarja el magát a kíváncsi szemek elől. Hiányzik számára, hogy átlagos fesztiválarc lehessen, de hogy miért, az interjúban elmondta.

Pásztor Anna tanácsai a másnaposság legyőzéséhezhttp://www.life.hu/sztarok/20170628-pasztor-anna-enekesno-tanacsai-a-masnapossag-legyozesehez.htmlPásztor Annáék ismét felléptek Sopronban, a Volt Fesztiválon. A Linkin Park után voltak beosztva, így mondhatni, a Linkin volt Annáék előzenekara. Az énekesnő a Life.hu-nak elmondta, hogyan tud ismert előadóként bulizni, valamint tanácsot adott, hogyan győzzük le a másnaposságot. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKözös színpadon Tóth Gabi és volt párja, Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20170624-kozos-szinpadon-toth-gabi-es-volt-parja-trap-kapitany.htmlTóth Vera és Gabi Sister Act nevű közös formációja Molnár Tibivel bővült. Bár az énekesnő és a Tha Shudrasban megismert Trap kapitány már szakítottak, a színpadon teljes közöttük az összhang. TV + Sztárok--Elhunyt a Hip-Hop Boyz zenekar egyik táncosa, Szomorú Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20170616-elhunyt-a-hip-hop-boyz-zenekar-egyik-tancosa-szomoru-csaba.htmlCsaba csütörtökön hunyt el, elsőként testvére osztotta meg a szomorú hírt. TV + Sztárok--Veszélybe került Hódi Pamela és Berki Krisztián esküvője http://www.life.hu/sztarok/20170614-veszelybe-kerult-hodi-pamela-es-berki-krisztian-eskuvoje-beszelgetniuk-kell.htmlHatalmasat változtatott Berki Krisztián életén az Ázsia Expressz forgatása. Állítja: visszatalált önmagához. Most úgy érzi, le kell ülnie beszélgetni Pamelával, mielőtt összeházasodnak. TV + Sztárok--Mádai Vivien arról beszél, hogyan rúgta ki az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20170614-madai-vivien-arrol-beszel-hogyan-rugta-ki-az-rtl-klub.htmlA műsorvezető a Micsoda nők!-ben beszélt arról, hogy anno, amikor még a ValóVilág délutáni kísérőműsorát, a Neked Valót vezette, hogyan bocsátották el. TV + Sztárok--Lánya színpadi üzenetére reagált Weisz Fanni édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20170612-lanya-szinpadi-uzenetere-reagal-weisz-fanni-edesanyja.htmlA színpadról üzente meg édesanyjának Weisz Fanni, hogy a szerelmét választja. A lány a Szavak című színdarab végén jelel el egy monológot, melyben sok kérdésre választ ad, az utóbbi időben ugyanis arról szóltak a hírek, hogy nincs túl jó kapcsolata édesanyjával a párja miatt. Az asszony így reagált lánya monológjára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.