Nyertes Zsuzsa és párja 43 év után tervezik az esküvőt

esküvő Nyertes Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyertes Zsuzsa 43 éve van együtt párjával, de ezidő alatt még nem volt idejük arra, hogy megházasodjanak. Mostanában tervezik, hogy bepótolják, és már az időpont is megvan!

Nyertes Zsuzsa 16 éves volt, amikor találkozott párjával, akivel azóta is együtt vannak. 43 éve élnek boldog kapcsolatban, de érdekes módon eddig ne mszakítottak időt arra, hogy megházasodjanak. Amikor Zsuzsa teherbe esett kislányával, gondoltak az esküvőre, de a színésznő nem akart nagy pocakkal a templomba vonulni. Végleg azonban nem tettek le a házasságról, elmondta Zsuzsa, mikor akarnak rá sort keríteni.

Nyertes Zsuzsa tervezi az esküvőjét Forrás: Facebook/Mokka

Amikor terhes lettem a Zsuzsóval, akkor felmerült a dolog, de templomi esküvőt szerettem volna, vagy szeretnék, na de hogy néz ki a templomba, hogy pocakosan megyek.

"Jobban jártunk volna, ha 30 évvel ezelőtt összeházasodunk, mert akkor olcsóbb lenne a lagzi"már korábban is beszélt arról, hogy akarnak esküvőt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.