Palvin Barbi Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Petőfi Zenei Díjátadón Palvin Barbi és Dzsudzsák Balázs nagyon összemelegedtek, szinte el sem mozdultak egymás mellől. Ez vajon azt jelenti, hogy új álompárt köszönthetünk?

Palvin Barbi ellátogatott a Petőfi Zenei Díjátadóra, hogy ő nyújtsa át az év legjobb férfi előadójának járó kitüntetést. Rajta kívül még sok más sztár adott át díjat, például Duzsudzsák Balázs is, aki azt hirdette ki, ki lett az év legjobb együttese. A sztárok azután sem távoztak, hogy elvégezték feladatukat, inkább élvezték egymás társaságát.

Palvin Barbara nagyon összemelegedett Dzsudzsákkal Fotó: Polyák Attila/Origo

Különösen igaz ez Palvin Barbira és Dzsudzsák Balázsra, akik a szemtanúk beszámolója szerint az egész estét együtt töltötték. Végig egymás mellett ülltek, sugdolóztak, nevetgéltek és szinte el sem mozdultak a másik mellől! Vajon Palvin Barbi Hamilton után inkább egy magyar sportolóval próbálkozik? A róluk készült fotókat a Blikk oldalán tudjátok megnézni!

Klapka György örökösei végre megegyeztek egymással http://www.life.hu/sztarok/20170627-megegyeztek-egymassal-klapka-gyorgy-orokosei.htmlKlapka György halála mindenkit megrázott, és ha ez nem lett volna elég, még a hagyaték körül is veszekedések alakultak ki a családon belül. TV + Sztárok--Szinetár Dóra gyönyörű kismama: friss képet posztolt a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170627-szinetar-dora-gyonyoru-kismama.htmlSzinetár Dóra harmadik gyermekével várandós 40 évesen. A színésznő remekül viseli a terhességet, csak úgy sugárzik a boldogságtól. Ez a friss fotóján is látszik! TV + SztárokOrigoSzandiék nyaralása autóbaleset miatt majdnem meghiúsulthttp://www.life.hu/sztarok/20170627-autobalesetukrol-meselt-szandi.htmlA híres énekesnő egy beszélgetős műsorban vendégeskedett, ahol többek között az autóbalesetükről is mesélt. TV + Sztárok--Meghalt Nagy Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20170627-nagy-gyorgy-meghalt.htmlElhunyt Nagy György. Az ismert televíziós halálhírt lánya, Székely Katalin közölte az egyik közösségi portálon. TV + Sztárok--Kozso tönkrement az áramlopási vád miatt: kórházba szállítottákhttp://www.life.hu/sztarok/20170627-kozso-tonkrement-az-aramlopasi-vad-miatt.htmlKozsót áramlopással gyanúsítják, állítólag volt teaházában babrálta meg a műszereket. A vád miatt nincs egyetlen nyugodt perce sem a zenésznek, nemrég az idegeskedés miatt kórházba szállították: szétrobbant az agya. TV + Sztárok--Egyre több dolog derül ki Johnny Deppről http://www.life.hu/sztarok/20170627-johhny-depp-korul-egyre-tobb-a-botrany.htmlJohnny Depp körül egyre több a botrány, de azt pontosan még nem tudni, hogy mi igaz ezekből és mi nem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.