Sári Évi megtalálta az igaz szerelmet

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színésznő Sári Évi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak pár hónapja alkot egy párt Sári Évi és a kedvese, Zoltán, de úgy érzik, ez a szerelem életük végéig fog tartani. 

A színésznő nemrég Kréta szigetén nyaralt a kedvesével, és elmondásuk szerint életük egyik legcsodálatosabb élménye volt ez a nyaralás. Természetesen a görögországi utazás önmagában is fantasztikus, de mivel ez volt az első közös kirándulásuk, ezért ezt az élményt soha nem feledik.

Sári Évi izgatottan mesélt Zoltánnal eltöltött görög nyaralásukról Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Maga volt a mennyország. Régóta ismerjük egymást, de csak pár hónapja vagyunk együtt. Viszont ennél intenzívebben nem is élhettük volna meg az elmúlt időszakot. Miután összejöttünk Zolival, kiderült, hogy korábban is tetszettünk egymásnak, csak egyikünk sem volt elég bátor ahhoz, hogy nyisson. Bevallom, nagyon szerelmes vagyok! Olyan érzéseket élek meg, amiket régóta nem éreztem, vagy talán még soha"

Mesélte Évi, aki nagyon elfoglalt mostanában a színházi munkái miatt, ezért nehéz volt olyan időpontot találni, amikor nyugodtan itt hagyhattak mindent és mindenkit. A 39 éves szépség elmondása szerint a nyár további része is mozgalmasan fog telni, hiszen rengeteg helyszínre hívták őket a Splash formációval - írta meg a Bors.

Sári Évi örökbefogadott egy denevért - Fotó!

Sári Évi szereti az állatokat, olyannyira, hogy örökbe is fogadott egyet, de nem hétköznapit. A szexi szőke színésznő egy denevért vett a szárnyai alá! Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.