Justin Timberlake Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlenül szokták mondani, hogy a szerelmet mindössze egy hajszál választja el az utálattól. Íme néhány olyan híresség, akik nem voltak félősel megbosszulni az exeik korábbi viselkedését. 

Justin Timberlake

A fél világ gondolta róluk, hogy ők Britney-vel Hollywood egyik legtökéletesebb sztárpárja, míg nem több évnyi együttlét után zátonyra futott a kapcsolatuk. Justint elképesztően megviselték az események, az érzelmeit zenélésbe folytatta.

Justin Timberlake Forrás: AFP/Christopher Polk

Ekkor, 2002-ben készült el az egyik leghallgatottabb slágere, Cry me a river címmel. Ebből a dalból kiderült Britney hűtlensége is, de Justin a zenéhez készült videoklipben megbosszulta egykori kedvese húzását: egy másik nővel csalta meg Britney a saját házában. A dal elkészítésében egyébként Timbaland is részt vett, a klip rendezésében pedig Francis Lawrence vállalt rendezői szerepet.

Rita Ora

A fiatal énekesnő és Calvin Harris lemezlovas 9 hónap együttjárás után szakítottak 2014-ben. A sztárok azonban nem tudták különválasztani a magánéletet a munkától, hiszen Rita akkori dalait mind a skót származású producer írta.

Rita Ora Forrás: AFP

Calvin Harris ráadásul még bele is rúgott a földön heverő énekesnőbe, hiszen azután, hogy ő bontotta fel a kapcsolatot, még azt is megtiltotta a szőke szépségnek, hogy az I Will Never Let You Down című közösen készített slágerét elénekelje a 2014-es Teen Choice Awards-on. Ráadásul mindezt nem előre megbeszélve, hanem az utolsó pillanatokban intézte így. Ezzel pedig többezer rajongót fosztott meg az élménytől, nem beszélve arról, hogy milyen kellemetlen helyzetbe hozta egykori kedvesét.

Garcelle Beauvais

Az 50 éves színésznő nem sokat habozott, mikor megtudta, hogy egykori férje, Mike Nilon egy másik nővel csalja. Kezébe vette az ügyet, és nyilvános megaláztatásban részesítette az akkor még imádott férfit.

Garcelle Beauvais Forrás: AFP/Kevin Winter

Tiger Woods / Jesse James / Mike Nilon - mi a közös bennük? Kérdezte a sztáranyuka abban a kör e-mailben, amit Mike összes barátja, kollégája és ismerőre megkapott. A sztárok közös pontja pedig a hűtlenség. Az színésznő ebben az e-mailben azt is tudatta mindenkivel, hogy Mike 5 éven keresztül csalta őt egy chicagoi lánnyal. Kínos...

Tiger Woods

A híres golfozó, és egykori modell felesége, Elin Nordegren házassága harmonikusnak tűnt, míg ki nem derült a turpisság: Woods összesen 10 nővel csalta meg a párját, akik között még pornószínésznő is volt. Nem csoda, hogy a kapcsolatuk nem bírta ki ezt a megpróbáltatást.

Tiger Woods Forrás: AFP/Donald Miralle

A szőke szépség bosszúból pedig minden ékszert elárverezett, amit valaha Tigertől kapott, még az eljegyzési gyűrűjét is. Azt mondta akkor, hogy így szeretne megtisztulni az elmúlt időszak szennyétől. Egyébként 2,5 millió dollárt, azaz nagyjából 66 millió forintot kapott az ékszerekért.

Lisa „Left Eye" Lopes

Lisa Lopes egy amerikai rapper, a TLC együttes tagja. A left eye jelzőt azért kapta, mert a bal szeme eltérő vágású a jobbhoz képest, és sokkal szebb is. Az idők során ez a becenév beépült az eredeti nevébe, ahogy az a történet is szorosan köthető hozzá, amit egykori kedvesével élt meg.

Lisa Lopes Forrás: Youtube

Lisa néhány hónapnyi együttlét után megelégelte, hogy egykori szerelme, Andre Rison, többször is bántalmazta fizikálisan, egyszer például egy nyilvános parkolóban verte meg a nőt. Lisa pedig úgy bosszulta meg az esetet, hogy a férfi teniszcipőjét felgyújtotta a fürdőkádban. Ám a tűz tovább terjedt, és a férfi egész háza leégett. Lisát letartóztatták, és az akkor készült képeken jól látszott, hogy az arcán több helyen is véraláfutások voltak.

Gyereksztárok, akik a korai siker után tönkrementek: magukat pusztítottákhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-gyereksztarok-akik-a-korai-siker-utan-tonkrementek.htmlNincs gyermekkora azoknak, akik fiatalon váltak híressé. Attól fogva minden lépésüket követik, és a legkisebb hibáik is címlapokra kerülnek. Persze megfizetik őket a szereplésükért, de úgy tűnik, sokakat a pénz nem kárpótol az ellopott gyerekkorért. Rengeteg gyereksztár a korai sikerek után az önpusztítás útjára lépett, és olyan is volt, aki öngyilkosságot követett el. TV + Sztárok--Világsztárok, akik nem adnak pénzt gyerekeiknek: Gordon Ramsay-től Mark Zuckerbergighttp://www.life.hu/sztarok/20170623-vilagsztarok-akik-nem-adnak-penzt-gyerekeiknek.htmlA celebcsemeték élete csak játék és mese, mindent megkapnak, amit csak kiejtenek a szájukon: a legtöbbjükre talán igaz is ez, de nem mindegyik sztár akar könnyű életet biztosítani a gyerekének. Vannak olyan hihetetlenül gazdag hírességek, akik vagyonuk nagy részét nem a gyerekeikre hagyják. Gordon Ramsay, Sting, vagy Mark Zuckerberg sem akar ennyire gondtalan életet a csemetéjének. TV + Sztárok--Világsztárok fotói, amiket sosem fogunk elfelejtenihttp://www.life.hu/sztarok/20170621-sztarok-legkinosabb-fotoi-amiket-sosem-felejtunk-el.htmlVannak bizonyos fotók, amelyek egy életre beégtek a köztudatba. Szomorú, megdöbbentő és kínos pillanatok ezek. Íme 5 olyan kardinális esemény a sztárvilágból, amelyeket soha nem fogunk elfelejteni. TV + Sztárok--Sztárok, akik meggyilkolták a szerelmüket: Oscar Pistoriustól Robert Blake-ighttp://www.life.hu/sztarok/20170616-sztarok-akik-meggyilkoltak-a-szerelmuket.htmlBálványozzuk őket, felnézünk rájuk, míg ki nem derül, hogy a sztárok is ugyanolyan emberek, mint a többi, ha nem rosszabbak. Ez az öt híresség szinte biztosan rosszabb az átlagembereknél, hiszen az ő kezükhöz vér tapad: szerelmüket végezték ki a sztárok. TV + Sztárok--Sztárok, akik a gazdagság ellenére is nagyon fukarok http://www.life.hu/sztarok/20170614-sztarok-akik-borzalmasan-fukarok.htmlA legnagyobb sztárokról azt gondolnánk, hogy ennyi vagyonnal a zsebükben nem jellemző rájuk a fukarkodás. Pedig de! TV + Sztárok--Sztárok, akik vallásosabbak, mint gondolnád: Richard Gere-től Tom Cruise-ighttp://www.life.hu/sztarok/20170612-sztarok-akik-vallasosabbak-mint-gondolnad.htmlSok híresség a sztárrá válásuk után fordult a vallás felé, és van, aki mindent képes feladni a meggyőződéséért. Tom Cruise-nak a kapcsolatai mentek rá a szcientológia iránti imádatára, van, aki pedig a karrierjét és munkásságát tagadta meg a vallás miatt. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.