Demcsák Zsuzsa visszatér? Új műsorral rukkol elő

Forrás: tv2 -
Demcsák Zsuzsa TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa hosszú évek után távozott a Mokka székéből, átadva helyét ezáltal Mádai Viviennek. A sztár elmondása szerint a családi vállalkozás és gyerekei érdekében döntött a váltás mellett. Ezúttal azonban újabb pletykák ütötték fel a fejüket.

Azt beszélik, Demcsák Zsuzsa újra a Tv2 képernyőjén lesz látható, pedig a hírek néhány nappal ezelőtt arról szóltak, hogy ahogy korábbi kollégái, Vuity Tvrtko és Kárász Róbert, úgy ő is az Atv csapatát fogja erősíteni.

A Blikk információi szerint a sztár augusztusban forgat egy kibeszélős műsort, méghozzá politikus feleségek társaságában.

Demcsák Zsuzsa újra a TV2 képernyőjén lesz látható? Forrás: tv2

"Úgy tudom, már építik a díszletet, szervezik a vendégeket, összesen tizenkettőt. Zsuzsa háziasszonyként együtt süt, főz a vendégekkel, miközben kérdezgeti őket a politikáról, a mindennapjaikról és persze a feleségeket politikus férjükről is. Elég nagy nevekkel számolnak, minden politikai oldalról, így Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó, valamint Rogán Cecília mellett Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára is a tervezett vendégek között van"- mesélte az imformátor.

A lap megkereste az Atv vezetőségét, akik a következőket mondták:

"Demcsák Zsuzsa ősszel érkezik a csatornához. Mi addig is örülünk minden olyan műsornak, amely tovább növeli Zsuzsa népszerűségét"- mondta Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A TV2 megkeresésünkre nem kívánta kommentálni a hallottakat: „A TV2 sajtóosztálya nem kívánta kommentálni az értesüléseket"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.