Szőke Zoltán, az RTL Klub sztárja megházasodott: táltos adta őket össze

Fotó: Life.hu -
házasság Szőke Zoltán Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőke Zoltán és párja 23 éven át vártak arra a pillanatra, hogy egymáséi legyenek, nem csoda, ha ezt végül egy különleges napon akarták megtartani, ráadásul egy nem hétköznapi szertartás keretében!

Szőke Zoltán évekkel ezelőtt nehéz döntést hozott meg: a szívére hallgatva elhagyta feleségét, hogy szerelmével legyen. Sokáig azonban nem váltak el egymástól, csak 5 évvel később tettek pontot házasságuk végére. Ez az oka annak, hogy csak most került sor Szőke Zoltán és Annamari esküvőjére, akik még kamaszként ismerték meg egymást.

Szőke Zoltán és Annamária összeházasodtak Fotó: Life.hu

Az esküvőre végül Szetn István éjszakáján került sor, a nyári napfordulón, mivel mindkettejük számára fontos a spiritualitás. Azért éppen erre a napra esett a választásuk, mert ilyenkor nyitva vannak az égi kapuk, ráadásul a szertartás is különleges volt:

egy tátos adta össze őket.

A polgári szertartást már korábban megtartották, így nyárra csak ez a nem mindennapi esküvő maradt.

A szertartást akkor kell kezdeni, amikor a Nap és a Hold is fenn van az égen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.