Újabb műsort kap Ördög Nóra: a TV2 gasztro tehetségkutató műsorát fogja vezetni

Forrás: TV2 -
TV2 Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2-n ősztől új tehetségkutató indul, méghozzá egy gasztro műsor. A háziasszony pedig nem más lesz, mint Ördög Nóra!

Eddig nem látott műsor indul ősztől a TV2-n, egy gasztroreality, amelybe profi és amatőr szakácsok egyaránt jelentkezhetnek. A Séfek séfe a külföldi Game of Chefs formátum magyar változata lesz. Az eredetiben a versenyzők csapatokban mérkőztek meg a fődíjért. Az első fázisban a versenyzők mindannyian megmutatják tudásukat, folyamatosan főznek, a séfek pedig úgy kóstolják, hogy azt sem tudják, azt az ételt éppen ki főzte.

Újabb műsort kap Ördög Nóra Forrás: TV2

A mezőny ezután folyamatosan szűkül, a végén pedig a csapatoknak küldetéseket kell teljesíteniük. Ennek a műsornak a vezetője lesz Ördög Nóra, ezt az információt a TV2 meg is erősítette SorozatWikinek. "Az ősszel képernyőre kerülő Séfek séfe műsorvezetője valóban Ördög Nóra lesz. A gasztro vetélkedő három séfje Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor" - válaszolt a csatorna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.