Garamvölgyi László, egykori legendás szóvivő anyukájánál gyilkos járt

Fotó: Mudra László [origo] -
Garamvölgyi László szóvivő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Durva dolgot mesélt Garamvölgyi László. Emiatt védi annyira a családját...

Volt idő, amikor nem is lehetett úgy tévét nézni, hogy ne találkozott volna az ember Garamvölgyi László nyilatkozatával, aki egy időben a rendőrség szóvivője volt. Legendássá vált, azonban hirtelen eltűnt a nyilvánosság elől. Persze még mindig sokan felismerik az utcán, de már nem szerepel annyit, a magánéletét viszont abszolút védi. Azt is elárulta, hogy miért.

Kiderült, hogy miért tűnt el Garamvölgyi László a nyilvánosság elől Fotó: Mudra László [origo]

A férfi egy aznap szabadult gyilkos volt, aki akkor már alaposan felöntött a garatra.

Kitálalt Diana hercegné egykori séfjehttp://www.life.hu/sztarok/20170630-diana-egykori-sefje-furcsa-titkot-arult-el.htmlEgyre több furcsa titok derül ki Diana hercegnő életéből. Ezúttal az egykori séfje tálalt ki... TV + Sztárok--Nem tudnak megegyezni Klapka György gyerekei és özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20170630-klapka-ozvegye-nem-egyezkedi-annak-gyereivel.htmlMég mindig nem született döntés Klapka György végrendeletének ügyében. Ezúttal az özvegy miatt... TV + SztárokOrigoZacher Gábor szerelmével, Mónival bulizott a Volt fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20170630-zacher-gabor-szerelmevel-fesztivalozott.html25 év után vált el a feleségétől Zacher Gábor, mert első látásra beleszeretett egy másik nőbe, Móniba. Egészen eddig rejtőzködött a pár a nyilvánosság elől, de már az sem érdekli őket, hogy elbújjanak: csak úgy turbékoltak a Volt fesztiválon! TV + SztárokOrigoDér Heni fürdőruhás képéről hiányolják a melleit a rajongók - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170630-der-heni-melleit-hianyoljak-a-rajongok.htmlDér Heni sok más sztárral együtt megkezdte a fürdőruhás képek posztolását, de rajongóinál nem aratott osztatlan sikert a fotó. Hiányolják a melleit. TV + SztárokOrigoVerekedésbe keveredett a Weisz Fanni színdarabjában játszó színészhttp://www.life.hu/sztarok/20170630-verekedesbe-keveredett-a-weisz-fanni-darabjaban-jatszo-szinesz.htmlAz egyik budapesti buszon keveredett komoly verekedésbe a Weisz Fanni színdarabjában játszó Bács Péter. Két férfi kötözködött az utasokkal, ő védelmükre kelt egy fiatal egyetemistával együtt, akinek az arcát szilánkosra törték a támadók. TV + Sztárok--Bárdos András gyászol: meghalt az édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20170630-bardos-andras-edesapja-meghalt.htmlBárdos András édesapja hétfőn hunyt el hosszan tartó, súlyos betegség után. Bárdos Pál író, dramaturg 81 évesen távozott. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.