Venus Williams halálos baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, Venus Williams Grand Slam-győztes teniszezőnő volt a hibás abban a halálos kimenetelű autóbalesetben, ami a sztár otthonának közelében történt június elején.

A legendás sportoló nem adott elsőbbséget floridai otthona közelében egy másik autósnak, a zöld lámpánál elinduló, szabályosan közlekedő sofőr pedig már nem tudta elkerülni a szörnyű karambolt.

Venus Williams halálos balesetet okozott Forrás: AFP/Michael Bradley

A 70-es évei végén járó férfit azonnal kórházba szállították, ám néhány nappal az eset után életét vesztette. A nyomozás kimutatta, hogy Williams 8 km/h sebességgel közlekedett és nem fogyasztott alkoholt a baleset során.

A sztársportoló ügyvédje nem kívánt semmit hozzáfűzni az esethez, tolmácsolta a sportoló részvétnyilvánítását, továbbá elmondta, hogy nem gondolja, hogy ez az eset befolyásolja Venus karrierjét és wimbledoni szereplése sincs veszélyben. A torna egyébként július 3-án kezdődik, Londonban - írta meg a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.