Zacher Gábor szerelmével, Mónival bulizott a Volt fesztiválon

Forrás: Zsigmond László/Life.hu -
Volt szerelem Zacher Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 év után vált el a feleségétől Zacher Gábor, mert első látásra beleszeretett egy másik nőbe, Móniba. Egészen eddig rejtőzködött a pár a nyilvánosság elől, de már az sem érdekli őket, hogy elbújjanak: csak úgy turbékoltak a Volt fesztiválon!

Nem kereste a szerelmet Zacher Gábor, az mégis rátalált. Teljesen véletlenül, egy konferencián találkozott új kedvesével, akitől egyből leesett az álla. Hosszas vívódás után feladta 25 éves házasságát, és a szívét követve új szerelme mellett kezdett új életet. Ennek már csaknem két éve, azóta éli Zacher Gábor és Móni a boldog életüket. Kezdetben a gyógyszerész nem akart a nyilvánosság előtt mutatkozni, de az idei Volt fesztiválon már az sem érdekelte őket, hogy mindenki látja örömüket.

Zacher Gábor, és barátnője Forrás: Zsigmond László/Life.hu
Verekedésbe keveredett a Weisz Fanni színdarabjában játszó színészhttp://www.life.hu/sztarok/20170630-verekedesbe-keveredett-a-weisz-fanni-darabjaban-jatszo-szinesz.htmlAz egyik budapesti buszon keveredett komoly verekedésbe a Weisz Fanni színdarabjában játszó Bács Péter. Két férfi kötözködött az utasokkal, ő védelmükre kelt egy fiatal egyetemistával együtt, akinek az arcát szilánkosra törték a támadók. TV + Sztárok--Bárdos András gyászol: meghalt az édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20170630-bardos-andras-edesapja-meghalt.htmlBárdos András édesapja hétfőn hunyt el hosszan tartó, súlyos betegség után. Bárdos Pál író, dramaturg 81 évesen távozott. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGubík Ági színésznő bevallotta, hogy szerelmes volt a Viszkis rablóbahttp://www.life.hu/sztarok/20170629-gubik-agi-szerelmes-volt-a-viszkis-rabloba.htmlGubík Ági színésznő magánélete mindig titok volt, de olykor azért megoszt némi infromációt magáról. Legutóbb egy meghökkentő dolgot árult el: szerelmes volt a Viszkis rablóba. TV + Sztárok--Kamilla hercegné az esküvője napján ki sem akart kelni az ágyból http://www.life.hu/sztarok/20170629-kamilla-hercegno-az-eskuvoje-napjan-nem-akart-kikelni-az-agybol.htmlKamilla hercegné és Károly kapcsolata csak évtizedek után teljesedhetett ki, 2005-ben házasodott össze a pár, de az esküvőjük napja nem volt zökkenőmentes. Soha nem hallott titkok derültek ki a menyegzőről! TV + Sztárok--Molnár Anikót szétsavazták a közösségi oldalán (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170629-molnar-anikot-foldbe-dongoltek-a-kozossegi-oldalan.htmlA szőke híresség durva beszólások áldozata lett a közösségi oldalán. De vajon honnan indult ez a lavina? TV + Sztárok--Gönczi Gábor összekeverte párját az anyósával!http://www.life.hu/sztarok/20170629-gonczi-gabor-osszekeverte-szerelmet-es-az-anyosat.htmlGönczi Gábor anyósa csak pár évvel idősebb a műsorvezetőnél, a hangja pedig nagyon hasonlít a lányáéra. Ezért fordult elő, hogy a Tények műsorvezetője véletlenül összekeverte őket... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.