Friss: Szakított VV Mici és VV Krisztián

VV Mici VV Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennek is vége. Pedig sokáig azt hittük, hogy VV Mici és VV Krisztián kapcsolata tartós lesz. Még egy kamu-Elvis előtt is kimondták az igent. Most mégis szakítottak.

VV Mici és VV Krisztián a Való Világ nyolcadik szériájában jött össze. Nekik köszönhetik a nézők, hogya műsor egy ponton átfordult erősen pornóba. Ők ketten a VV után is együtt maradtak, azonnal összeköltöztek, sőt egy rendezvényen még nem hivatalos házasságot is kötöttek.

Azonban a nagy szerelemnek annyi. VV Krisztián a Blikknek elpanaszolta, hogy szakítottak. "Sajnos Mici meglépett egy olyan dolgot, ami egy normális kapcsolatba nem fér bele. Saját elmondása szerint az exbarátjával töltötte az éjszakát, aki elől elvileg bemenekült a ValóVilágba...Sok mindent elnézek a lányoknak, de nálam ez már nem fér bele. Ezért úgy döntöttem, szakítok" – mondta Krisztián, aki szerint Mici a szakítás óta is üzenetekkel bombázza őt. Hogy a hatvani férfi hajlandó-e kibékülni, arra így válaszolt: "A Micivel való kapcsolatot részemről lezártam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.