Elhunyt édesapjával beszélgetett Aradszky László

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Aradszky László halál túlvilág kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi titkot vallott be a 81 éves énekes: tartja a kapcsolatot az elhunyt édesapjával. 

A magyar tánczene egyik legnépszerűbb előadója nem mindennapi információt árult el a magánéletéből: édesapjával való kapcsolatáról mesélt, ami azért is különleges, mert László édesapja már régen elhunyt.

Aradszky László még mindig az apjával a legőszintébb Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Elmondása szerint mindig is kirívóan őszinte kapcsolata volt az apjával, mert László számára ő jelentette azt a személyt, akinek bármikor kiönthette a szívét:

"Álmomban megjelent édesapám, és beszélgettem vele. Neki mindent el lehet mondani. De másnak nem, nagyon nehéz, mert az félreértésre ad okot. Apu mindig azt kérte: fiam, mondd meg az igazat. És elmondtam, ebből született egy nagyon kerek könyv az életemről, amit én írtam" - mesélte László a Család-Barát műsorában.

Aradszky László megmutatta otthonát - Videó!

Nem sokszor láthattuk saját otthonában Aradszky Lászlót, de nemrég kivételt tett, és kamerákat engedett otthonába. Nézd meg, hogyan él az énekes, aki nyolcvanon túl is fiatalos és energikus: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.