Brad Pitt Nagy Ervin Borbély Alexandra család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Ervin a Kincsem című film sikereiben fürdőzik - bár még tavasszal mutatták be a mozikban a nagysikerű produkciót, a sztárt azóta is ostromolják a rajongók.

Nagy Ervin sütkérezik a népszerűségben, amit a Kincsem című filmben nyújtott alakításának kösznönhet leginkább. Elmondása szerint világsztárnak érzi magát és ez, ami vele történik itthon a maximum, amit egy színész átélhet.

Nagy Ervin a Kincsem című filmben Forrás: Fórum Hungary

"Van ebben az egészben valami Bradt Pittes vagy világsztárhangulatú. Amikor először kijöttem az évadnyitó futamra, nem hittem el. Akkor két hete volt a mozikban a film, és már akkor is le kellett állítani az autogramosztást egy idő után, pedig még kígyózott a sor. Egy ekkora siker után én már boldog színészként halok meg. Ebben az országban nem lehet nagyobb sikert elérni, és ezt nem nagyképűségből mondom"- mesélte boldogan a Borsnak a sztár.

Nem csak a karrierje szárnyal, de a magánéletben is tökéletes harmóniában él a színész.

Bár kedvesével, Borbély Alexandrával megküzdöttek egymásért, ma már nosztalgiával gondolnak vissza a kemény időszakra. Ervin minden vágya, hogy újra családot alapítson és még néhány gyerkőcöt is szeretnének.

"Az a felsőfoka az emberi együttélésnek, ha családban történik, és van két-három gyerek, akik boldogan nőnek fel. Úgy gondolok a családra, mint az elérhető legjobb eredményre, és nem adom fel. Nem gondolom, hogy nekem nem ment az a műfaj. Megpróbálom még egyszer, és valószínűleg ez már életem végéig fog tartani" - mondta Ervin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.