Gáspár Győző méregdrága kocsival pózolt: Fotó!

Forrás: Facebook/Gáspár Győző -
luxusautó Gáspár Győző Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző továbbra is húzogatja az oroszlán bajszát, ezúttal egy luxus BMW-vel borzolta a kedélyeket. 

Gáspár Győző egy időben fék nélkül mutogatott luxuskocsikat a közösségi oldalán, amelyekről mindenki azt gondolta, hogy Győző tulajdonát képezik. Ám azt követően, hogy az adóhatóság elkezdett érdeklődni a showman pénzügyi helyzetével kapcsolatban, megfogyatkoztak a villantós posztok.

Gáspár Győző újabb luxuskocsis posztot tett közzé, de már el is távolította Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Nemrég azonban egy új fotó került fel a sztárapuka közösségi oldalára, amelyen egy i8-as BMW-vel pózolt. Tudni érdemes, hogy egy ilyen gépjármű nagyjából 40 millió forint környékén mozog. Ezúttal viszont a képhez tartozó posztban leszögezte: az autó nem az ő tulajdona.

"Végre megérkeztünk! A vihar előtti csend. Aztán felbőg a motor...Ja, és mielőtt valaki megint feljelentene, tartós bérletes az autó és nem az én tulajdonom. Megértését előre is köszönöm! Bármilyen kérdése van, keresse a flotta kezelő céget, vagy hívja orvosát, vagy gyógyszerészét!"

De nem sokkal a megjelenés után Győző törölte a posztot. Lehet végig gondolta, hogy talán sokaknak nem tetszene az újabb méregdrága autóval történő pózolása - írta meg a Ripost.

Kiderült, kik buktathatták le Gáspár Győzőt az adócsalási ügyben

Bármeddig trükközhetett volna az áfával Gáspár Győző, ha az illegális autókereskedők mintáját követik – állítja a Bors szakértője. Így azonban börtön várhat rájuk az elkobzott milliók miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.