Sandra Bullock támadóját kiengedték a pszichiátriáról

Forrás: AFP -
Sandra Bullock pszichiátria támadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014-ben törtek be Sandra Bullockhoz, a férfi börtönbe, majd pszichiátriára került, de a bírói végzés alapján mostantól szabadon kószálhat. A színésznő nagyon nem örül...

Sandra Bullock otthonába 2014-ben hatolt be egy bizonyos Joshua Corbett nevű személy, de szerencsére senki nem sérült meg a támadás során. Természetesen az eset bíróság elé került, a férfi pedig börtönbüntetést kapott tettéért, mivel a nyomozás során kiderítették, szexuálisan akarta bántalmazni a sztárt. Joshua bipoláris zavarban szenved, ezért börtön helyett pszichiátriára került.

Sandra Bullock támadóját kiengedték Forrás: AFP

Nemrég pedig a pszichiátriáról is szabadult, de ez nem azt jelenti, hogy nincs szüksége kezelésekre. Ettől kezdve járóbetegként lesz az intézmény páciense, és állítólag egy felügyelőt is kap maga mellé, aki azt ellenőrzi, hogy beveszi-e a gyógyszereket Joshua, és eleget tesz-e minden kötelezettségének. Sandra Bullock és az ügyvédje természetesen nem örült a híreknek, ami viszont megnyugtató lehet a számukra, hogy nem mehet közelebb a színésznőhöz 183 méternél, ezt pedig egészen 2022-ig be kell tartania - írja a Daily Mail.

90 éves lett Gina Lollobrigida olasz színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170704-90-eves-lett-gina-lollobrigida.htmlAz egyik legnépszerűbb filmcsillag volt Olaszországban és az egész világon Gina Lollobrigida, bár hihetetlenül teheséges volt, szerepeit többnyire a kinézete miatt kapta. TV + Sztárok--Kiderült, miből telik Gáspár Győzőnek luxusautóra: testvére elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20170704-kiderult-mibol-telik-gaspar-gyozonek-luxusautora.htmlGáspár Győző pénzét elvették a hatóságok adócsalás vádja miatt, de úgy tűnik, így sem szűkölködik. Kiderült, miből telik neki 40 milliós autóra! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBerki Krisztián üzent az őt üldöző újságíróknakhttp://www.life.hu/sztarok/20170704-berki-krisztian-az-ot-uldozo-ujsagiroknak-uzent.htmlBerki Krisztián mindenkinek, de elsősorban az őt üldöző újságíróknak üzent, mégpedig azt, hogy: vérciki! TV + Sztárok--Katalin és Vilmos két hét múlva Lengyelországba látogat a gyerekekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20170704-katalin-es-vilmos-ket-het-mulva-nemetorszagba-latogat.htmlNagy dolgot jelentett be a királyi család: két hét múlva Lengyelországba és Németországba látogatnak, ráadásul a gyerekekkel együtt! Akár te is találkozhatsz velük, ha követed az útjukat! TV + Sztárok--Budai boltban vásárolgatott Ashton Kutcher a gyerekévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170704-ashton-kutcher-mila-kunis-budapesten.htmlAshton Kutchert egy budai bevásárlóközpontban fotózták le, ahogy kislányával válogat a müzlik közül. Kutcher és családja szeptemberig biztosan Magyarországon lesznek. TV + Sztárok--Így él Amerikában Gombos Edina és családja - fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20170704-gombos-edina-es-csaladja-amerikaban.htmlZöldkártyás amerikai lett Gombos Edina és családja, akik elárulták, hogy mikor jönnek haza legközelebb. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.