Demcsák Zsuzsa szerelem magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsára egy gyötrelmes válás és néhány magányosan töltött év után végre rátalált a szerelem. Gyerekeik edzésén találkozott először a pár...

A Tv2 Mokka egykori műsorvezetője hosszú ideig élt magányosan, gyerekeit egyedül nevelve. Ám úgy tűnik, fordult a kocka és végre eltalálta Cupido nyila-

Zsuzsa számára a nyár új szerelmet hozott.

A Story magazin fotósa lencsevégre kapta Demcsákot és szerelmét, amikor a sztár lakása előtt ölelkeztek és alig tudták elengedni egymást.

Demcsák Zsuzsa és párja Forrás:Story Magazin

Úgy tudni, a pár a gyerekeik úszóedzésén ismerkedett meg. Eleinte csak beszélgettek, majd idővel rájöttek, hogy több ez köztük holmi barátságnál.

Egy hónapja tart a románc.

"Régóta ismerik már egymást az új párjával, ebből a barátságból kezdett kialakulni a szerelem. A sportnak és gyermekeiknek köszönhetik egymást, hiszen a kicsik úszóedzésén ismerkedtek meg. A kölcsönös rokonszenv miatt egyre többet és többet beszélgettek, aztán már az uszodán kívül is sor került a találkozókra, randikra, és egyszer csak azt vették észre: ez már több mint barátság"- árulta el Zsuzsa barátnője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.