Liptai Claudia a Viasaton tér vissza?

Forrás: Liptai Claudia/Facebook -
Liptai Claudia Viasat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viasat ősszel indít egy új főzős műsort, ami kifejezetten amatőr cukrászokat versenyeztet. Sokan azt gondolják, Liptai Claudiánál alkalmasabb embert nem lehetne találni a műsor vezetésére!

Ősszel indítja a Viasat az amatőr cukrászoknak szóló versenyét, ami a The Great British Bake Off című produkció magyar verziója. Ez a formátum nagy siker aratott külföldön, így esélyes, hogy itthon is sikeres lehet. A versenyzőknek a kreativitásukat és a rátermettségüket az egyre nehezedő feladatokban kell bizonyítaniuk, a nagy főnyeremény reményében. A műsor házigazdát és zsűrit is igényel, sokan pedig úgy gondolják, hogy

Liptai Claudiánál nem találhatnának alkalmasabbat erre a pozícióra.

Liptai Claudia lenne a cukrászműsor házigazdája? Forrás: Liptai Claudia/Facebook

A műsorvezető maga is elvégezte a cukrásztanfolyamot, nem beszélve arról, hogy párja, Pataki Ádám ezen a területen kiamagasló tehetségnek, profinak számít. A Bors szerint nagyon nagy az esély arra, hogy a csatorna Liptai Claudiát kéri majd fel a műsorra, így akár már ősztől újra a képernyőn lehet a műsorvezető, amennyiben el is vállja.

Te kit látnál szívesen a műsor házigazdájaként?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.