Fresh Andi Ágicának: ˝Ha lejáratsz, egy életre végeztem veled"

VV Ágica Fresh Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valósággal felvonszolta barátnőjét a színpadra Fresh Andi, miután Ágica bepánikolt az első fellépésük előtt.

"Ha lejáratsz, egy életre végeztem veled" - ezeket a szavakat vágta Ágica fejéhez Fresh Andi. A barátnők ugyanis közösen léptek színpadra, és Szögeczki Ági annyira izgult, hogy még a dalszöveget is elfelejtette a koncert előtt. Andi később elárulta az Édes Élet kameráinak azt is, hogy végig azt várta, mikor rohan ki a színpadról Ágica.

Aztán Fresh Andi felvonszolta magával a színpadra barátnőjét, ezt pedig videón is megnézhetitek:

Fresh Andi elmondta, mit gondol Viki terhességérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-interju-fresh-andival.htmlAhogy arról a Life.hu hírt adott, első gyermekét várja Fresh Viki. A 37 éves énekesnő korábban a fogantatás pillanatáról is beszámolt, most azonban nem ő, hanem kolléganője, Fresh Andi mesélt arról, hogy mi lesz a zenéléssel, ameddig Viki a babázás miatt távol lesz. TV + Sztárok--Fresh Andinak kellemetlen élménye volt intim ékszerévelhttp://www.life.hu/sztarok/20150506-fresh-andinak-enekesnonek-kellemetlen-elmenye-volt-intim-ekszerevel-piercingjevel.htmlAz énekesnő az Éden Éjjelben árulta el, annak idején hogyan okozott galibát intim piercingje.TV + Sztárok--Fresh Andi élete 180 fokos fordulatot vetthttp://www.life.hu/sztarok/20140818-fresh-andi-elete-180-fokos-fordulatot-vett.htmlFelmondott civil munkahelyén és elhagyta a pasiját Fresh Andi, akinek több év után ismét az éneklés lett az első az életében.TV + SztárokOrigoFresh Andi fogyókúrával kezdi az évethttp://www.life.hu/sztarok/20140110-fresh-andi-fogyokuraval-kezdi-az-evet.htmlNem akart különösebb újévi fogadalmat tenni Fresh Andi, mégis kénytelen volt – tudta meg a Life.hu.TV + SztárokFresh Andi fogyókúrával kezdi az évethttp://www.life.hu/sztarok/20140110-fresh-andi-fogyokuraval-kezdi-az-evet.htmlNem akart különösebb újévi fogadalmat tenni Fresh Andi, mégis kénytelen volt – tudta meg a Life.hu.TV + SztárokFresh Andi civil szakmára váltotthttp://www.life.hu/sztarok/20130814-fresh-andi-enekesno-civil-szakmara-valtott-alltgyogyaszati-termekekkel-foglalkozik.htmlEgy éve egy jósnő azt mondta az énekesnőnek, hogy új dolgot fog tanulni. Bevált a jóslat, Andi élete megváltozott, civil szakmára váltott - tudta meg a Life.hu.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.