George Clooney Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
32 napja születtek a Clooney-babák, de máris Olaszországba utaztak nyaralni.

Vakációra indult George Clooney és családja. A Daily Mail számolt be róla, hogy a színész és felesége, Amal Clooney Olaszországba utaztak egy magángéppel, hogy kedvenc helyükön töltsék a vakációt. Ez lesz Ella és Alexander Clooney első nyaralása. A színész és az ügyvédnő ikrei alig 30 naposak.

A képeken jól látszik, ahogyan az 56 éves színész nagyon óvatosan viszi le a kisbabákat a repülőgépről a kisbuszhoz, a milánói repülőtéren.

A család várható a következő két hónapot George Clooney kedvenc házában töltik, a Comói-tó partján.

A képeket, itt nézhetitek meg!

Beyonce és Clooney is klubtagok lettek! - Sztárok, akik ikreket nevelnekhttp://www.life.hu/csalad/20170623-beyonce-es-clooney-is-klubtagok-lettek-sztarok-akik-ikreket-nevelnek.htmlIdén két híresség is ikrekkel örvendeztette meg a kíváncsi közönséget. Az első pár George Clooney és Amal volt, a második pedig Beyonce és Jay-Z. Ezzel pedig egy csapásra egy exkluzív társaság tagjaivá váltak; az ikres szülékévé. Sorra vesszük a leghíresebb hollywoodi sztárgyerekeket, akik sosem ismerhették meg az egykék világát. Család--George Clooney rengeteget keresett saját italávalhttp://www.origo.hu/gazdasag/20170622-a-casamigos-tequilat-megvasarolta-a-diageo.htmlGeorge Clooney egy átmulatott mexikói éjszaka után megkérdezte Cindy Crawford férjétől, hogy miért nem főznek inkább saját tequilát. Pár év és néhány száz feles után a Casamigos akkora siker lett, hogy a Diageo 1 milliárd dollárt fizetett a prémium italért. GazdaságGeorge Clooney otthonába költözött az anyósa: ő segít az ikrek körülhttp://www.life.hu/sztarok/20170616-george-clooney-otthonaba-koltozott-az-anyosa.htmlJúnius hatodikán születtek meg George Clooney és Amal ikrei, bár egyelőre nem láthattuk őket. A házaspár a sztárszokásoktól eltérően nem fogadtak fel dadát, mivel Amal anyja és testvére is beköltözött hozzájuk. TV + Sztárok--Ebben a luxuskórházban születtek George Clooney és Amal gyermekei - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170608-luxuskorhazban-szulettek-george-clooney-es-amal-gyermekei.htmlBoldog és egészséges ikreknek adott életet George Clooney felesége, Amal, és nem is akárhol. Egy igazi luxuskórházban születtek a csemeték, ahol egy szobáért 8000 fontot, vagyis több mint 2 millió forintot kell kifizetni. Dr. Life--Megszülettek George Clooney gyerekeihttp://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20170607-megszulettek-george-clooney-gyerekei-amal-clooney-ella-alexander.htmlTegnap, azaz június 6-án megszülettek a 39 éves Amal és az 56 éves George Clooney ikrei, a két gyereket Ellának és Alexandernek hívják. A kisfiú, a kislány és Amal is egészséges, boldog és minden rendben van velük – olvasható a házaspár szóvivője által kiadott rövid üzenetben. „George be van nyugtatózva, pár nap még kell neki a felépüléshez” – zárul a közlemény egy Clooney-ra jellemző poénnal. Amal Clooney és George ClooneyForrás: AFPmiddleon24001600 A pár 2014-ben Velencében házasodott össze. A színész most lett először apa, februárban egy francia tévéshow-ban így nyilatkozott a gyermekáldásról: „Nagyon boldogok és nagyon izgatottak vagyunk, ez egy nagy kaland lesz. Mindent elfogadunk, ami ezzel jár… tárt karokkal várjuk." Hír--Így támogatja Julia Roberts George Clooneyt: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170523-gyereknevelesi-elmenyeirol-szamolt-be-julia-roberts.htmlGeorge Clooney hamarosan kétszeres apa lesz. Az örökifjú sztár azonban jogosan tart a gyereknevelés nehézségeitől. Julia Roberts baráti tanácsokkal látta el a kollégáját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.