Állítják: 3 milliót kap Stohl András, pedig alig hallgatják a műsorát

2017.07.09. 09:57

A Class FM háza tájáról mostanában leginkább a Sebestyén Balázzsal való pereskedésről szóltak a hírek, most azonban újabb érdekességek láttak napvilágot. Mint ismeretes, Balázsék távozása óta Janklovics Péter, Pataki Zita és Stohl András viszik a Morning Show-t, most pedig az is kiderült, mennyiért.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az áprilistól már csak webrádióként működő Class FM reggeli műsorát, a Morning Show-t Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter vezetik. "Pontos hallgatottsági adatokat szinte lehetetlen beszerezni, de annyit tudni: Stohlék hallgatottsági csúcsa 8170 volt, az átlag pedig háromezer körül mozog. A számok nem hazudnak,

az online rádiót éppen csak hallgatják.

Erről árulkodik a Facebook-oldaluk is. Bárki megnézheti, igen kevés számú lájkot gyűjtenek, az élő bejelentkezéseiket 14 ezer körül nézik. Összehasonlításképp: Balázsék egy-egy élőzését félmillióan követik. A hallgatottság nem nő, még annak ellenére sem, hogy havi sok millió forintért olyan nagyvadat szerződtettek a reggeli műsorba, mint Stohl András" - írja a Bors.

Újraindult a Morning Show Stohl Andrással, Pataki Zitával és Janklovics PéterrelForrás: Facebook/Morning Show

"Minimum 2,5 millió forint plusz áfa, de inkább hárommillió havi fixért írt alá Stohl András a Class FM Morning Show-jához" - mondta a lapnak egy rádiós körökben mozgó informátoruk. "Miért ne vállalta volna? Akármekkora is a hallgatottság, András ezzel nem bukhat. A legjobb színházakban a legjobb rendezők versengenek érte. Nem beszélve a filmekről, gondoljanak csak a Válótársak harmadik évadára, amit most kezdenek forgatni. Ha vége is lesz a rádiózásnak, neki ez egy fantasztikus kirándulás volt, marha sok pénzért.

Kiszivárgott András fizetése, még az is lehet, hogy ezzel is borsot akarnak törni Sebestyén Balázsék orra alá.

A lap megkereste Stohl Andrást, de ő nem kívánt nyilatkozni. Helyette a kolléganője, Pataki Zita beszélt: "A névhasználatról nem tudok mit mondani, az nem a mi ügyünk" -  kommentálta az aktuális történést Zita. "Ez a tulajdonos ügye."

Pataki ZitaFotó: Schmidt Barbara/Life.hu

A hallgatottsággal nem nagyon foglalkozunk, nekünk az elsődleges a tartalom. Ez a legfontosabb.

Az ügyvezető igazgató szerint jók a számok, elégedettek. Engem az érdekel, hogy jó legyen a műsor. Műsorvezetőként nem érzem a nyomást. Ha jól elvégzem a dolgom, amire szerződtettek, akkor az jó. Azt nem tudom, hogy kinek mennyi a fizetése, soha életemben nem kérdeztem meg senkitől. Ez üzleti titok. Csak a közalkalmazotti szférában tudtam még tizenhat éve, hogy a tanár kollégám is olyan keveset keres, mint én" - mondta Zita.

Stohl AndrásClass FM