Völgyi Zsuzsi Romantic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán átverhették a Romantic együttes tagjait. Úgy tűnik, nem fizették ki őket egy nyilvános tévés fellépésen Szlovákiában.

Völgyi Zsuzsi teljesen kiakadt. Közösségi oldalán adott hangot sértettségének, miszerint becsapták őt és a Romantic együttes többi tagját, azaz Gáspár Győzőt és Kunovics Katinkát.

Völgyi Zsuzsi Forrás: Viasat3/Nánási Pál

"Maroshegyi Alfréd. Így hívják ezt az "úriembert", aki becsapott bennünket, és még rajtunk kívül körülbelül 300 embert. Megrendelte a Romantic együttest a nyilvános tv felvételére, 5 eurós belépő díjat szedett be a rendezvényre érkezőktől. Egy órát vártunk arra, hogy előkerüljön, és rendezze a tiszteletdíjunkat, amiben (szerződéssel) megegyeztünk, de eltűnt, és a telefon hívásainkra sem reagált! 380 kilométert utaztunk Szlovákiába azért, hogy ez a kígyó ember becsapjon mindenkit.
Jogi útra tereljük ezt az ügyet Frédi!" - írta ki Zsuzsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.