ByeAlex szerelmével közös fotót posztolt

Forrás: Facebook/ByeAlex -
fotó szerelem ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex sokat köszönhet az X-Faktornak, hiszen ott talált rá újra a szerelem is. Úgy tűnik, nagyon tombolnak köztük az érzelmek: az énekes forró fotót posztolt ugyanis kedveséről! Egy szál törölközőben van a hölgy.

ByeAlex az X-Faktor egyik szerkesztőjébe szeretett bele, tehát a műsor sokkal többet adott neki, mint várta. Egyelőre a kedvese nevét még nem árulta el, de több közös fotót is mutatott már a rajongóknak. Először néhány napja tett közzé egy nagyon érzelmes képet, amin éppen a szerelmét ölelgeti, most pedig egy intim fotót mutatott.

ByeAlex nagyon szerelmes Forrás: Facebook/ByeAlex

Az énekes barátnőjét a reggeli készülődés közben kapta el, a lány egy szál törölközőben állt a fürdőszobában. Úgy tűnik viszont, hogy Alex nem bírta kivárni, míg szerelme befejezi a készülődést, de a forró fotó mellé azt írta, hogy ez minden reggel így történik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.