Ide költözik Los Angelesből Adele és a családja

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk -
Los Angeles Adele költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnőnek elege lett Los Angelesből, helyette inkább a szülővárosára vágyik. 

Többezer ember volt csalódott, mikor Adele lemondta az utolsó két koncertjét Londonban, ám a hangszálsérülése miatt nem volt más választása.

Most azonban úgy tűnik, hogy az énekesnő visszatér a szülővárosába, sokak nagy örömére. A hírek szerint ugyanis betelt a család hócipője Los Angelessel, ezért a férjével és kisfiával visszaköltöznek Londonba.

Adele és a családja hatalmas döntésre szánta el magát Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

Hiába költöttek 7 millió dollárt, azaz közel 2 milliárd forintot családi fészek kialakítására, nem sikerült megkedvelni a környéket. A 29 éves aranytorkú énekesnő szerint az a baj Los Angelessel, hogy túlságosan zajos.

Arról nem is beszélve, hogy Londonban mindössze egy karnyújtásnyira van minden rokona és barátja, ami biztonságérzetet ad a számára - írta meg a DailyMail.

Adele bejelentette: Nem turnézik többé

Adele megdöbbentő bejelentést tett: előfordulhat, hogy soha többé nem turnézik, az okokról pedig egy komplett közönség hallatára, kendőzetlen őszinteséggel vallott. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.