Rengetegen védik Bencze Pétert, az M1 furcsa tudósítóját

tudósító Bencze Péter részeg M1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benzce Péter szombaton tudósított kissé illuminált állapotban a Bajai Halászléfőző Fesztiválról. Az MTVA hétfőn dönt majd a sorsáról, de az emberek nem akarják, hogy a csatorna kirúgja a tudósítót: rengetegen kiállnak mellette!

Facebook-oldalakat hoztak létre Bencze Péter védelmében, ő az, aki szombaton tudósított a Bajai Halászléfőző Fesztiválról kissé illuminált állapotban. Másnapra az egész online sajtó tele volt a felvétellel, az MTVA-nál pedig meg is indult a vizsgálat az ügyben, döntést hétfőre ígértek. Bár a nézőket megosztotta a fesztiválról tudósító riporter, a legtöbben kiállnak Bencze Péter mellett.

Rengetegen védik Bencze Pétert! Forrás: Mediaklikk

A közösségi oldalon renegetegen vették védelmükbe a riportert, és azért szervezkednek, hogy Bencze Pétert ne bocsássák el. Több csoport is létrejött ennek érdekében, mint például az "Egymillióan Bencze Péter mellett" vagy a "Ne rúgják ki Bencze Pétert" neveztű egyletek, ahová bárki csatlakozhat, aki támogatja a riportert, és nem akarja, hogy kirúgják.

Eldőlt a sorsa

Hétfőn a Balatoni Nyár című műsor vendége volt Bencze Péter, ott számolt be arról, pontosan mi történt a kérdéses riport idején. Elmondta, hogy nagyon feszes munkatempójuk van, ráadásul borzalamasan meleg volt aznap, és még a bográcsok alatt is meggyújtották a tüzet.

Nem ivott sokat, mindössze egy pálinkát, de azt viszont gyógyszerekre.

A meleg és a rövidital, valamint a gyógyszerek hatása volt az, amit láthattunk az elhíresült riportban.

Bencze Péter elnézést kért mindenkitől, és egy időre elbúcsúzott a nézőktől.

Az biztos, hogy 3 hónapig nem látható majd a híradóban.

Ide költözik Los Angelesből Adele és a családja http://www.life.hu/sztarok/20170710-csaladjaval-koltozik-los-angelesbol-adele.htmlA híres énekesnőnek elege lett Los Angelesből, helyette inkább a szülővárosára vágyik. TV + Sztárok--Exkluzív: a Balaton Sound szexi tárja, Dua Lipa nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170710-dua-lipa-exkluziv-interjut-adott.htmlAz idei Balaton Sound is bővelkedett sztárfellépőkben. Nem egy adott interjút a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, köztük van a dögös Dua Lipa is, akinek meggyűlt a baja a rendőrökkel! TV + Sztárok--Berki Krisztián és Hódi Pamela csak az Édes Élet miatt házasodtak volnahttp://www.life.hu/sztarok/20170710-berki-krisztian-es-hodi-pamela-az-edes-elet-miatt-hazasodtak-volna.htmlAz Édes Élet szerkesztői találták ki, hogy Berki Krisztiánnak és Hódi Pamleának össze kell házasodnia. Ezzel a nagy durranással zárult volna le a nyár utolsó évada, de valami közbejött... TV + SztárokOrigoGubík Ági otthagyja a Barátok köztöthttp://www.life.hu/sztarok/20170710-otthagyja-a-baratok-koztot-gubik-agi.htmlEgy alapszereplő távozik a Barátok köztből, mégpedig Gubík Ági. A színésznő a nyáriszünet után csak néhány hétig lesz látható a sorozatban. TV + SztárokRTLKLUBEz vár a köztévé lekevert riporterérehttp://www.life.hu/sztarok/20170710-hirado-kozteve-bajai-halaszle.htmlKülönös állapotban volt a köztévé Híradójának riportere Bencze Péter, amikor a Bajai Halászléfőző Fesztiválról jelentkezett be. Kiderült, hogy mi lesz a sorsa. TV + Sztárok--Balaton Sound: Hajdú Péter és szerelme Eszter is fesztiválozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170710-hajdu-peter-baratnoje-foto.htmlHajdú Péter is a Balaton Soundon csapatta hétvégén. A műsorvezető kedvesével pörgött a fesztiválon. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.