Randy Schell The Walking Dead
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Randy Schell ejtőernyőzés közben szenvedett balesetet. Bár az orvosok azonnal kiérkeztek, már nem tudtak segíteni rajta. 

Randy Schellhoustoni Skydive Spaceland ejtőernyős központból indult csoportos ugrásra, második ugrás közben azonban összeütközött egy társával. Az ernyők összeakadtak, Schell pedig belehalt a a földre érkezéskor szerzett sérüléseibe.

Randy Schell a The Walking Dead stábjának is tagja volt, a hangját adta több jelenethez is.

Forrás: Thinkstock

Zalatnay Sarolta különleges fagyit kóstolthttp://www.life.hu/sztarok/20170705-zalatnay-sarolta-cini-kulonleges-fagyit-kostolt.htmlZalatnay Saroltával egy különleges fagyikóstoláson vettünk részt, ahol fekete fagyit, fekete tölcsérben próbáltunk ki. Cini a Life.hu-nak többek közt arról is mesélt, mit dolgozik a szigetországban a lánya, hogyan éli a napjait egyedül, és mi az a trükk, amivel színpadon tudja tartani magát. TV + Sztárok--Gáspár Evelin kiakadt apjára, Győzikérehttp://www.life.hu/sztarok/20170629-gaspar-evelin-kiakadt-apjara-gyozikere.htmlAmíg Győző a minap arról posztolt, mennyire kedves neki a családja, addig Evelin a közösségi oldalán fakadt ki. TV + Sztárok--Orális szex közben jelent meg a szűzanya Soma Mamagésánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170629-oralis-szex-kozben-jelent-meg-a-szuzanya-soma-mamagesana.htmlNem mindennapi történetet osztott meg a csütörtök este a Story4 TV-n műsorra kerülő Arcképben Soma Mamagésa. TV + Sztárok--Így fesztiválozik Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20170628-majka-igy-fesztivalozik.htmlMajka is ellátogatott Sopronba, a Voltra, hogy többek közt a Linkin Parkot megnézze. Mint mondta, ha nem a VIP-ben van, szétszedik a rajongók, így csellel takarja el magát a kíváncsi szemek elől. Hiányzik számára, hogy átlagos fesztiválarc lehessen, de hogy miért, az interjúban elmondta.TV + Sztárok--Pásztor Anna tanácsai a másnaposság legyőzéséhezhttp://www.life.hu/sztarok/20170628-pasztor-anna-enekesno-tanacsai-a-masnapossag-legyozesehez.htmlPásztor Annáék ismét felléptek Sopronban, a Volt Fesztiválon. A Linkin Park után voltak beosztva, így mondhatni, a Linkin volt Annáék előzenekara. Az énekesnő a Life.hu-nak elmondta, hogyan tud ismert előadóként bulizni, valamint tanácsot adott, hogyan győzzük le a másnaposságot. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKözös színpadon Tóth Gabi és volt párja, Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20170624-kozos-szinpadon-toth-gabi-es-volt-parja-trap-kapitany.htmlTóth Vera és Gabi Sister Act nevű közös formációja Molnár Tibivel bővült. Bár az énekesnő és a Tha Shudrasban megismert Trap kapitány már szakítottak, a színpadon teljes közöttük az összhang. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.