Leköpték az utcán Karcagi Dalmát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Karcagi Dalma táncosnő Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi eseményről számolt be a közösségi oldalán Karcagi Dalma: ilyen szintű megaláztatásban még soha nem volt része korábban. 

A Szombat esti lázból közismertté vált Karcagi Dalmát nézők százezrei követték hétről hétre, hiszen fiatal szépségével és a tánctudásával pillanatok alatt elkápráztatott maga körül mindenkit. Nem is gondolnánk, hogy valaki képes vele olyan ocsmány módon viselkedni, ahogy a közösségi oldalán leírta.

Szombat esti láz forgatás, Szabó Győző és Karcagi Dalma Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Elmesélése szerint a gyalogátkelőnél várt, mikor mellé lépett egy férfi és leköpte a lábát. Dalma nem meglepő módon zokon vette a történteket:

"Egy zebrán gyanútlanul sétáltam át, amikor arra lettem figyelmes, hogy valami spriccelt a vádlimnál.
Leköpött egy férfi. Majd büszkén ment tovább. Ilyen van?!?? Mi történik??? Ha a csador országából vki hozzánk "menekül", akkor először készüljön fel, hogy a 37 fokban Magyarorszagon kint lehet a nő bokája! Tisztelt Idegen, megsértettél. Harcolok az emberi jogaidért, te pedig kedvedre köpdösöl. Nice"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.