Ebből él Berki Krisztián: rengeteg pénzt keres!

fizetés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azóta foglalkoztatja az embereket az a kérdés, hogy vajon miből is telik Berki Krisztiánnak arra a luxuséletre, amit folytat, amióta közszereplővé avanzsált. Most végre elárulta, miből fedezi a kiadásait. 

Az, hogy Berki Krisztián mivel keresi a pénzét pont akkora rejtély, mint az Így jártam anyátokkalból Barney foglalkozása, vagy éppen Chandleré a Jóbarátokból. Senki nem tudja pontosan, hogy mégis mit tesz a keresetéért, de szerencsénkre a celeb hajlandó volt elárulni, és még nagyobb mázli, hogy praktikáit sem tartja titokban, te is bármikor elsajátíthatod a Berki életművészetet, csak legyen rá pénzed...

Kiderült miből él Berki Krisztián! Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Nekem mindenre megvan a szponzorom. Az egész családom ruházkodására, a kocsikra, de még a húst is kapom valakitől. Minden pénzt, amit keresek, a hobbimra tudom fordítani" - mondta Krisztián, aki tanítja is, hogy lehet valaki olyan, mint ő.

Szerencsére nagyon magas az óradíjam. Óránként több mint százezer.

Ripostnak
"Az ügynököm szerint a Berki életérzést akarják az emberek. Akarnak látni, akarnak hallani, megfogni, találkozni velem. Nem adok elő semmit, aláírásokat osztok vagy beállok a pultba sört csapolni. Nekem is jó, mert kapok érte százötvenezret, sofőrrel megyek a szórakozóhelyekre, meg nekik is, mert láthatnak"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.