Oltári csajok (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadonatúj sorozattal jelentkezik az RTL Klub ősztől. Az Oltári csajok telenovella 100 részes lesz. A sorozat producere beengedte a kulisszák közé a Life.hu-t, ahol elmesélte, miről is fog szólni ez az új produkció.

A Várnegyedben ebédelt Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-mila-kunis-es-ashton-kutcher-a-varnegyedben-ebedelt.htmlEgyre több helyen bukkan fel hazánk területén a sztárpár: nemrég egy étteremből jelentkeztek be a Várnegyedben. TV + Sztárok--Súlyos pénzeket követel Gwen Stefanitól egy rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20170711-beperelte-gwen-stefanit-az-egyik-rajongoja.htmlAhogy a szerelmet is mindössze egy hajszál választja el a gyűlölettől, úgy a rajongás is másodpercek alatt válhat acsarkodó pereskedéssé. Így járt Gwen Stefani is. TV + Sztárok--Benkő Dániel és Bazsarózsa gyereket akarhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-benko-daniel-es-bazsarozsa-gyereket-akar-vizsgalatokra-jarnak.htmlMár a családalapítás is szóba került Benkő Dániel és fiatal kedvese Bazsarózsa között. A pár csak arra fókuszál: hogy egészséges gyermekük szülessen. TV + SztárokOrigoTóth Verát a fotói miatt támadják a közösségi oldalán http://www.life.hu/sztarok/20170711-retusalt-kepek-posztolasaval-vadoljak-toth-verat.htmlTóth Verát szinte mindenki imádja, hiszen az énektudása mellett bizonyította, hogy kitartásból sem szenved hiányt. TV + Sztárok--Ebből él Berki Krisztián: rengeteg pénzt keres!http://www.life.hu/sztarok/20170711-kiderult-mibol-el-berki-krisztian.htmlAzóta foglalkoztatja az embereket az a kérdés, hogy vajon miből is telik Berki Krisztiánnak arra a luxuséletre, amit folytat, amióta közszereplővé avanzsált. Most végre elárulta, miből fedezi a kiadásait. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia vezetés közben bosszantja párját, Pataki Ádámot - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170711-liptai-claudia-vezetes-kozben-bosszantja-parjat.htmlLiptai Claudia nem változott, párjával is szeret pimaszkodni, és a szabályokat is igyekszik megszegni. Vezetés közben piszkálta szerelmét, ami miatt még bajba is kerülhet: lehet, hogy busszal kell befejeznie az utat!TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.