Michael Jackson Paris Jackson szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemfüles lesifotósok kapták lencsevégre Parist és Trevort. A kép alapján letagadhatatlan, hogy bizony egy párt alkotnak. 

Michael Jackson 19 éves lánya, egy nála 20 évvel idősebb férfi mellett találta meg a boldogságot. Paris új kedvese, a 90210 valamint a Melissa és Joey című sorozatok sztárja, Trevor Donovan. A 38 éves férfi sármos megjelenése nem meglepő módon, elcsavarta a fiatal lány fejét.

Ő az a sztár, aki elcsavarta a fiatal lány fejét Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dave Starbuck/Geisler-Fotopress

Los Angelesben kapták lencsevégre, ahogy a szerelmesek kézen fogva andalognak az utcán. Láthatóan nem zavartatták magukat, mindenki előtt nyíltan felvállalják a kapcsolatukat.

Sokan úgy vélik, hogy jóval idősebb partnert nem szabad választani, míg mások szerint kifejezetten sokat lehet tanulni egy ilyen kapcsolatban. Egyelőre még nem tudjuk, hogy Paris és Trevor mikor találtak egymásra, de úgy tűnik elég kellemesen érzik magukat egymás társaságában.

A róluk készült friss közös fotókat itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.