Sebestyén Balázs támadástól rettegett a Guns N' Roses koncerten

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
robbantás Guns N Roses támadás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas élményben volt része Sebestyén Balázsnak: Guns N' Roses Koncerten járt Bécsben. A műsorvezető feleségével és nagyobb gyermekével érkezett az eseményre, de a borzongás mellett hihetetlenül félt is. Az járt az eszében, hogy mi van, ha támadás történik!

Sebestyén Balázs őrülten jól érezte magát a Guns N' Roses koncerten, ahová feleségével és nagyobbik gyermekével ment. Hiába volt azonban nagyon jó a hangulat, végig ott motoszkált benne a félelem: attól tartott, hogy támadás történhet.

Sebestyén Balázs nem tudta kiverni a fejéből a terrort Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Annyi fegyveres, amennyit életemben nem láttam, ez volt az egyik legmegdöbbentőbb" – számolt be Balázs a reggeli adásban élményéről, aki azon is meglepődött, hogy szinte csak ők vitték magukkal a gyereküket.

Biztos a terror miatt. Ott döbbentem rá, hogy mekkora barom vagyok, de akkor már késő volt"

Müller Attila felesége, Larion Zoé egy csipketangában fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170711-larion-zoe-egy-csipketangaban-fotozkodott.htmlKeményen edzett Larion Zoé azért, hogy így, lengén mutathassa meg magát, de a fotó azt bizonyítja, hogy tökéletes alakot sikerült kreálnia! TV + Sztárok--Ebből él Berki Krisztián: rengeteg pénzt keres!http://www.life.hu/sztarok/20170711-kiderult-mibol-el-berki-krisztian.htmlAzóta foglalkoztatja az embereket az a kérdés, hogy vajon miből is telik Berki Krisztiánnak arra a luxuséletre, amit folytat, amióta közszereplővé avanzsált. Most végre elárulta, miből fedezi a kiadásait. TV + SztárokOrigoL.L. Junior kerüli Nótár Maryt: nem akar vele szóba állnihttp://www.life.hu/sztarok/20170711-l-l-junior-keruli-notar-maryt.htmlMint ismeretes, egykor nagyon jó kapcsolatot ápolt Nótár Mary és L.L. Junior, de ez már a múlt. A rapper és az énekesnő ugyanis nagyon összevesztek, és azóta látni sem bírják egymást. Ha egy helyen lépnek fel, akkor inkább elkerülik a találkozást. TV + Sztárok--A világhírű DJ, Hardwell titkokat árult el magánéletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170711-hardwell-titkokat-arult-el-maganeleterol.htmlIgazi világsztárral zárult az idei Balaton Sound híres fellépőinek sora: Hardwell csapott a lemezek közé, ám előtte még adott a Life.hu-nak egy exluzív interjút! TV + Sztárok--Pucéran fotózta Csobot Adélt Istenes Bence - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170711-puceran-fotozta-csobot-adelt-istenes-bence.htmlIstenes Bence meglehetősen intim fotót osztott meg a rajongókkal gyermekének anyjáról: Adél teljesen pucér a képen! TV + SztárokOrigoByeAlex szerelmével közös fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170710-byealex-kozos-fotot-posztolt-szerelmevel.htmlByeAlex sokat köszönhet az X-Faktornak, hiszen ott talált rá újra a szerelem is. Úgy tűnik, nagyon tombolnak köztük az érzelmek: az énekes forró fotót posztolt ugyanis kedveséről! Egy szál törölközőben van a hölgy. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.