Tatár Csillát megfenyegette egy magyar celeb-Videó!

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
fenyegetés Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla Garami Gábor műsorában durva történetről mesélt: halálosan megfenyegette egy magyar celeb...

Tatár Csilla Garami Gábor autós műsorában, a Gurul a Garamiban mesélt életének titkairól. Elárulta, hogy igen érdekes kapcsolatban él párjával és annak volt feleségével és gyerekeivel. Van, hogy közösen mennek ebédelni. Arról is vallott, hogy Gönczi Gáborral, amióta elváltak nem futottak össze és nem is beszélnek egymással.

Tatár Csillát halálosan megfenyegették Fotó: Hirling Bálint/Origo

A legdurvább történet azonban az volt, amikor 21 éves korában egy magyar celebbel készített interjút, aki a riport után halálosan megfenyegette őt, amiért az anyagban olyan másik magyar celebet is megszólaltattak, akivel problémája van. Őrjöngve hívta fel az ominózus, még ma is nagyon híres sztár, hogy kicsinálja, elásatja.

"Felhívott őrjöngve, hogy kicsinál, elásat"

- mesélte Csilla, aki szerint ez akkor valóban egy konkrét fenyegetés volt.

Bár nem árulta el, kiről is van szó, annyit elmondott, hogy ez a celeb még ma is nagyon híres...

Berki Krisztián elárulta, miért maradt el az esküvő- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170711-berki-elarulta-miert-maradt-el-az-eskuvo.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián néhány nappal az esküvő előtt lefújta az eseményt, akkor ezt egy közösségi oldalra kiposztolt bejegyzésben tudatták a világgal. Azóta szárnyra keltek pletykák azzal kapcsolatban, vajon mi állhat a döntésük hátterében. Berki azonban most őszintén elárulta, mi volt a döntés oka. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián elárulta, miért maradt el az esküvő- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170711-berki-elarulta-miert-maradt-el-az-eskuvo.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián néhány nappal az esküvő előtt lefújta az eseményt, akkor ezt egy közösségi oldalra kiposztolt bejegyzésben tudatták a világgal. Azóta szárnyra keltek pletykák azzal kapcsolatban, vajon mi állhat a döntésük hátterében. Berki azonban most őszintén elárulta, mi volt a döntés oka. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna és Lékai Máté forró csókot váltott- Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170707-kiss-ramona-es-lekai-mate-romantikus-csokja.htmlKiss Ramónát néhány héttel ezelőtt jegyezte el szerelme, a kézilabdázó, Lékai Máté. Azóta a pár szívesen osztja meg intim pillanatait is közösségi oldalán. Egy mostani fotójuk láttán pedig teljesen elolvadtunk... TV + SztárokOrigoKiderült, ki Demcsák Zsuzsa új szerelme- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170706-foton-demcsak-zsuzsa-uj-szerelme.htmlDemcsák Zsuzsára egy gyötrelmes válás és néhány magányosan töltött év után végre rátalált a szerelem. Gyerekeik edzésén találkozott először a pár... TV + SztárokOrigoVV Mici édesanyja tiszta vizet öntött a pohárbahttp://www.life.hu/sztarok/20170705-vv-mici-elmondta-az-igazat-krisztian-es-lanya-kapcsolatarol.htmlVV Mici és Krisztián kapcsolata a Való Világ 8. szériájában kezdődött. A kamerák előtt bontakozott ki a szerelmük, ami átcsapott kőkemény pornóba is. Miután a játék véget ért a fiatalok összeköltöztek és folytatták közös életüket. Egészen idáig.. TV + SztárokOrigoA rusnyázós lány, Megyeri Csilla popsinagykövetként embereket toboroz- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170705-megyeri-csilla-popsinagykovetkent-eli-mindennapjait-video.htmlMegyeri Csilla naponta botránkoztatja meg a tévénézőket az Édes élet című műsorban. Ezúttal popsinagykövetként sokkol... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.