Nyíltan bulizott a Soundon Cooky és az új párja

Forrás: Facebook -
barátnő Cooky szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Cooky nem rejtegeti tovább a kapcsolatát: együtt bulizott a Balatonon az új kedvesével. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Cooky házassága zátonyra futott. Olyannyira visszafordíthatatlan a dolog, hogy a híres rádiós műsorvezetőnek már új kapcsolata is van. Közösen még nem álltak kamerák elé, de a Nagy Duett című műsorban a nézők között foglalt helyet a fiatal nő.

Cooky Forrás: Facebook

Nemrég azonban kiderült, hogy a Balaton Soundot is együtt bulizták végig, mit sem törődve azzal, hogy ki látja őket, és mit gondol róluk. Hiszen a közvélemény egy része nem nézi jó szemmel, ha látványosan nagy korkülönbséggel rendelkező emberek alkotnak egy párt.

Az sem érdekelte őket, ha valaki fotót készít, ám arra még mindig nem lehet rávenni a sztárt, hogy meséljen az új szerelem részleteiről - írta meg a hot! Magazin.

Megmutatta csodás otthonát Cooky: Fotók!

A 47 éves sztár végre megmutatta az otthonát, így mostmár mindannyian szemügyre vehetjük a pompás házát. Az érdi ingatlant abszolút az ízlésének megfelelően rendezte be, még Párizsból áthozott bútorok is helyet kaptak benne: Fotók!

Eltűnt Gábor Zsazsa végrendeletehttp://www.life.hu/sztarok/20170713-nem-talaljak-gabor-zsazsa-vegrendeletet.htmlEltűnt az egykori fényes csillag, Gábor Zsazsa végrendelete. Vajon miért? TV + SztárokOrigoPalvin Barbi és Dzsudzsák Balázs kapcsolata szerelem vagy üzlet?http://www.life.hu/sztarok/20170713-palvin-barbi-es-dzsudzsak-balazs-kapcsolata-szerelem-vagy-uzlet.htmlDzsudzsák Balázs és Plavin Barbi a Volt Fesztiválon melegedtek össze, azóta pedig mindenki azt találgatja, vajon egy párt alkotnak-e. A szkeptikusabbak azonban mást látnak a közös fotók mögött: üzleti fogást.TV + Sztárok--Vastag Tamás fél, hogy diploma nélkül elveszíti szerepeithttp://www.life.hu/sztarok/20170713-vastag-tamas-fel-hogy-diploma-nelkul-elvesziti-szerepeit.htmlIskolapadba kell ülniük azoknak a színészeknek, akik társulati tagok, de nincsen diplomájuk. Vastag Tamásnak sincsen papírja, így van mitől tartania, de nagyon bizakodó. TV + SztárokOrigo36 éves lett az olimpiai bajnok Kovács Ágnes: Boldog születésnapot!http://www.life.hu/sztarok/20170713-36-eves-lett-az-olimpiai-bajnok-kovacs-agnes.htmlKovács Ágnes úszónőről már kiskorában tudták, hogy különös tehetsége van, amiről később az egész ország megbizonyosodhatott. A világ legjobb úszói között emlegették a nevét, 13 évnyi válogatottsága alatt minden nemzetközi versenyen pontot szerzett. TV + Sztárok--2 év után szakított Kárpáti Rebeka és a szerelme http://www.life.hu/sztarok/20170713-szakitott-parjaval-karpati-rebeka.htmlA fiatal színésznő kapcsolata komolynak bizonyult, mindenki azt hitte, hogy megtalálták egymásban életük párját, de az élet sajnos közbeszólt. TV + Sztárok--Félmilliós kárt okoztak L.L.Junior luxusautójában http://www.life.hu/sztarok/20170713-felmillios-kar-keletkezett-junior-kocsijaban.htmlMegdöbbentő dolog történt a magyar rapperrel, sosem gondolta volna, hogy ilyen rossz emberek vannak a környezetében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.