Félmilliós kárt okoztak L.L.Junior luxusautójában

bosszú kocsi rongálás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő dolog történt a magyar rapperrel, sosem gondolta volna, hogy ilyen rossz emberek vannak a környezetében. 

A híres magyar előadó mindössze néhány percre hagyta magára a luxusautóját, amíg beszaladt egy élelmiszerboltba néhány apróságért. Ám mire kijött onnan, már meg is történt a baj: valaki végig karcolta a luxusautója egyik oldalát.

Junior teljesen elképedt, mikor meglátta mi történt Forrás: Facebook

"Hihetetlen, hogy ilyen rosszindulatú emberek vannak!Három karosszériaelem sérült meg a kocsimon, fogtam a fejemet, amikor megláttam. Ez most elégedettséggel tölti el az embert, aki csinálta? Nem kérdés számomra, bosszúból rongált az illető, de meg fogja ütni a bokáját, mert azt nem vette észre, hogy térfigyelő kamera alatt művészkedett!" - mondta az elkeseredett rapper, aki azonnal a rendőrséghez fordult az ügyével, hiszen mint elárulta, fél milliós kára keletkezett.

Ám sajnos úgy tudjuk, a térfigyelő kamerák nem voltak élesítve, így egyelőre senkinek nincs elképzelése az elkövetővel kapcsolatban - írta meg a Bors.

L.L. Junior kerüli Nótár Maryt: nem akar vele szóba állni

Mint ismeretes, egykor nagyon jó kapcsolatot ápolt Nótár Mary és L.L. Junior, de ez már a múlt. A rapper és az énekesnő ugyanis nagyon összevesztek, és azóta látni sem bírják egymást. Ha egy helyen lépnek fel, akkor inkább elkerülik a találkozást. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.